Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Marvel Super Heroes 76170 Iron Man vs. Thanos

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
21,35€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

  • Stavebnica LEGO® Marvel Avengers (76170) Iron Man vs. Thanos vkladá superhrdinskú akciu do rúk detí. Táto všestranná hračka z kociek je navrhnutá tak, aby podporovala spoločné hry a rozvoj zručností. Moc je v rukách malých superhrdinov! Sety z radu 4+ sú vyrobené špeciálne pre nádejných staviteľov a obsahujú kopu štýlových prvkov, s ktorými si deti užijú úžasné hry. V balení sa nachádzajú vrecúška s kockami na konkrétny model či postavičku, aby sa hra začala čo nevidieť. Set navyše obsahujeaj štartovaciu kocku, ktorá je čiastočne postaveným základom pre stíhačku. Všetky stavebnice 4+ obsahujú jednoduchý návod a pre ešte viac zábavy je dostupný aj digitálny návod Instructions PLUS dostupný v bezplatnej aplikácii LEGO Building Instructions. Ten ponúka nástroje na zobrazovanie modelu pri stavaní. Zábava pre celú rodinu Stavebnice LEGO 4+ sú špeciálnou odmenou pre všetky deti, ako aj zvyšok rodiny. Rodičia môžu pomocou nich naučiť deti stavať a prežiť s nimi cenné vývojové míľniky.
  • Stavebnica LEGO® Marvel Avengers: (76170) Iron Man vs. Thanos je stavebnica pre malých superhrdinov vo veku od 4 rokov navrhnutá tak, aby rozvíjala fantáziu, manuálne zručnosti a sebaistotu pri stavaní.
  • Obsahuje minifigúrky Iron Mana a Thanosa, aerodynamickú stíhačku, strelnú vežu a 2 nabíjacie podstavce pre Iron Mana a Thanosa.
  • Rodičia a deti sa môžu spoločne zabaviť pri hrách na filmové scény a vymýšľaní vlastných superhrdinských dobrodružstiev s Iron Manom proti superzloduchovi Thanosovi.
  • Tento set z radu LEGO® 4+ má špeciálne navrhnutú štartovaciu kocku a jednoduchý návod, s ktorým sa deti vo veku od 4 rokov ľahko naučia stavať a zároveň posilnia svoju sebaistotu.
  • Iron Manovo prúdové lietadlo meria vyše 6 cm na výšku, 11 cm na dĺžku a 12 cm na šírku, takže má ideálne rozmery, aby ho malé rúčky dokázali zdvíhať a nosiť na hry všade so sebou.
Počet diellikov: 103
Pre deti od: 4 rokov

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 4+ Rozmer: 205×185 mm

Zaradené v kategóriách