Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Najkrajšie miesto na Zemi

Eko-hry (2021)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
55,50€
Zľava 10%
49,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ekologická Kreatívna Originálna – taká je táto spoločenská hra.

Hra Najkrajšie miesto na Zemi, ktorá poskytne vám a vašim najbližším hodiny plné úžasnej zábavy.

Spoznajte historické pamiatky Slovenska a okolitých štátov – hrady, zámky, kaštiele, kostoly a mnoho iného.
Jedinečný hrací plán mapy Slovenska v mierke 1:500 000 poskytne množstvo priestoru pre každého jedného hráča. Hra vás prevedie celou našou krajinou, navštívite historické pamiatky, zažijete ich úžasnú atmosféru a dokonca si môžete naplánovať svoj vlastný výlet a zažiť tak vôňu histórie aj naživo.

Každá hra je originál – vložte svoje vlastné figúrky, hrajte podľa našich alebo svojich pravidiel a užívajte si spoločné chvíle s tými, ktorých najviac milujete. Spoločenská hra Najkrajšie miesto na Zemi je taká výnimočná, ako ste aj vy!

Obsah hry:
  • Obojstranný hrací plán mapa Slovenska ( 96 x 66 centimetrov) vytlačený na kvalitnom syntetickom papieri. Ide o reálnu mapu, ktorá vás môže sprevádzať aj pri potulkách za spoznávaním. Vloženú mapu vyrábajú tí najlepší v Európe a môžete s ňou aj cestovať.
  • 276 kusov hracích kariet (8,5x5,5 centimetrov) z kvalitného kriedového papiera s lamináciou, ktorá chráni povrch. Presne 276 historických klenotov, ktoré môžete spoznávať.
  • 368 hracích značiek z tvrdého kartónu, ktoré spestria zážitok z vašej hry.
  • 3 krásne drevené kocky vo farbe slovenskej trikolóry.
  • Podrobný návod v slovenskom jazyku.

Spoločenská hra Najkrajšie miesto na Zemi vznikla preto, lebo v EKO-HRY milujeme našu prekrásnu krajinu a chceme, aby ju dokonale spoznal každý. Vďaka detailnej mape uvidíte naše Slovensko z vtáčej perspektívy a navštívite každý kút. Ba čo viac – hra je vyrábaná so zreteľom na životné prostredie a jej kúpou teda podporíte našu planétu.

Rok vydania: 2021 Rozmer: 370×270 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách