Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zlatá čokoláda (originál biela) Kolumbia 250g

Kakaw Co+ (2021)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€

Pravá biela čokoláda obsahuje len 3 ingrediencie, a to: vysoký podiel kakaového masla, sušené mlieko v prášku a panelu - nerafinovaná šťava z cukrovej trstiny. Je to jediný Kakawcový produkt, ktorý obsahuje laktózu a teda nie je vhodným pre ľudí s intoleranciou na laktózu. Na priamu konzumáciu alebo na prípravu výnimočnej horúcej bielej čokolády.

Produkt je s láskou balený v integračnej baliarni pre znevýhodnených a zraniteľných ľudí na Slovensku.

Zloženie: kakaové maslo, sušené mlieko v prášku, panela - nerafinovaná šťava z cukrovej trstiny.

Výživové údaje na 100g/ Nutrition facts to 100g:
Energia/Energy : 2600 kJ/621 kcal
Tuky/Fat: 40g
z toho nasýtené mastné kyseliny/Saturated Fat: 23g
Sacharidy/Carbohydrates: 40g
z toho cukry/sugar: 33g
Vláknina/Fibre 0,9g
Bielkoviny/Proteins: 7g
Soľ/Salt: 0,7g

V Kakaw Co+ si vyberáme, dovážame, distribujeme a predávame výnimočné kolumbisjké kakao „fino de aroma“ plné čarovného kakaového masla a antioxidantov. Základnými princípmi našej činnosti sú adekvátne pracovné podmienky pestovateľov a súčasne zabezpečenie vysokej kvality produktov pre našich uvedomelých zákazníkov. Nám záleží na tom ako? kde? čo? a kým?.
Pre Kakaw Co+ je základom ponúknuť nutrične bohaté, zdravé a bezpečné pordukty pre našich zákazníkov. Kontrolujeme kvalitu produktov, monitorujeme ich trasabilitu a chceme vedieť všetko o ich pôvode. Sme inšpirovaní a očarení lokálnymi latinskými komunitami, či už indiánskymi alebo zmiešanými, každá z nich má krásne, zatiaľ nie veľmi známe príbehy s úžasnou dávkou histórie a ich unikátnej kultúry. Z tohto dôvodu môžme Kakaw Co+ považovať za „story-telling“ teda rozprávačskú spoločnosť.
Našou snahou je priniesť okrem kvalitných produktov aj dychberúce príbehy priamo od kakaových pestovateľov k našim zákazníkom cez špeciálne konceptualizovaný marketing vedený pod taktom mladej, výnimočne talentovanej kolumbijskej grafičky a dizajnérky Nathaly Cuervo Rodriguez, dopadovo-ladenú stratégiu predaja a rôznych kakaových animácií,ktoré pre Vás chystáme. Preto sa už na Vás tešíme, kedy prídete ochutnať to originálne kakao!

Katalógové číslo: 506 Rozmer: 160×225 mm Váha: 250g

Zaradené v kategóriách