Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sopeľ? So what?

Vreckovky, ktoré sa nebudete hanbiť vytiahnuť

Noa dizajn (2021)

🍎 Vypredané
5,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Správny Noa! prístup. Nenechaj si soplíkom pokaziť deň. Naopak, buď mu vďačný. Veď práve vďaka nemu sa môžeš hrdiť parádnou vreckovkou a všetkým tak ukázať, že aj sopeľ zvládaš štýlovo!

Jemnú vreckovku zo 100% bavlny per šetrne pri 30 °C. Nebieľ, nečisti chemicky, nesuš v sušičke, ale na vzduchu. Opatrným žehlením pri max. 150 °C zlikviduj baktérie.

Materiál: 100 % bavlna
Rozmer: 34 x 34 cm

Ušité s láskou a so zmyslom pre humor na Slovensku

Vždy spolu – v zdraví, či v chorobe
Nikdy nevieme, kedy vstúpi do miestnosti osoba s takým veľkým O, až sa nám z toho zarosia okuliare či kedy nás z obehu vyradí nádcha. Preto chodíme všade s vreckovkami Noa! Aj keď sa cítime pod psa, náš štýl nikdy netrpí.

Zotierame ekoteroristické šplechy
Neženieme sa do extrémov, netvárime sa, že žijeme úplne zero waste. Je možné, že zachránite nejedného bobra tým, že neminiete na týždeň nádchy polku lesa. Ide nám však najmä o to, aby sme si opäť zvykali na veci, ktoré môžeme používať dlhodobo. Fandíme udržateľnosti miesto samoúčelného ekoteroru.

Nepretrhneme sa
Keď už fúkame, tak poriadne. Papierové vreckovky jednoducho nemajú šancu pri takom ostrom prúdení vzduchu. Kvalitná 100 % bavlna, šetrná k našim nosom, hrdo zastaví všetko, čo príde. A nepustí.

Pekne a bez servítky
Chceme sa z vecí okolo nás tešiť a obklopovať sa krásnom a kvalitou. Zdá sa nám, že lepší život sa začína v zmene nazerania na detaily a keď je človek k sebe aj k okoliu úprimný. Preto bez ďalšieho frflania prinášame konečne pekné látkové vreckovky pre nosy detí, mužov a žien a nebojíme sa ich použiť!

Rok vydania: 2021 Rozmer: 87×175 mm

Zaradené v kategóriách