Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Znovu v Kaviarni na konci sveta

Náročné stretnutie so svojím vnútrom

John StreleckyTatran (2021)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 30%
7,60€

📚Prečítaná za 7,09€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pozvanie pre všetkých, čo stoja na životnej križovatke

Od Johnovej poslednej návštevy v Kaviarni na konci sveta už uplynulo desať rokov a bezstarostná mladosť je nenávratne minulosťou. John si uvedomuje, ako čas beží, a bojuje so starnutím. Na spiatočnej ceste z pohrebu milovaného krstného otca ho zastihne búrka a navyše dostane defekt a musí si sám vymeniť koleso. Pred nečasom sa utiahne pod nadjazd, kde sa venuje oprave auta. Tam stretne pätnásťročnú Hannah, ktorú rovnako zaskočilo zlé počasie. Ponúkne sa, že ju odvezie domov. Cestou zablúdia a spolu nanovo objavia Kaviareň na konci sveta.

Prvá návšteva Kaviarne Johnovi dokonale zmenila život. Splnil sa mu veľký sen cestovať po svete a čo najviac vidieť. Teraz sa znovu dostal na životnú križovatku. Čas letí: jeho dcéra vyrástla, čo nevidieť bude dospelá. John zároveň zápasí s vlastnou realizáciou. Cíti sa otupený a frustrovaný, uvedomuje si, že je to kríza stredného veku. Kto by mu mohol v tejto životnej fáze ponúknuť nové impulzy? Čašníčka Casey prináša riešenie jeho problému. Max, svetaznalý starý muž, sa stane jeho mentorom. Pomôže mu znovu sa vydať na cestu a nájsť odpovede na rozhodujúce otázky: Prečo som tu? Bojím sa smrti? Vediem naplnený život?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Why Cafe 3 Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022211710 Rozmer: 115×180 mm Počet strán: 112 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: psychologický

Zaradené v kategóriách