Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Herný boxík: Olivia a jej leto

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Darujte deťom sladkú odmenu v podobe tejto letnej hračky, ktorá sa zmestí i do vrecka. Je to ideálna prenosná hračka pre deti, ktoré milujú dni strávené na pláži.
  • Nechajte deti vychutnávať si kreatívnu hru pri cestovaní s herným boxíkom s motívom Olivie a jej leta. Môžu si predstavovať, ako relaxujú na pláži alebo ako sa v mori hrajú s tajomným zvieratkom. Všetky prvky sa dajú zbaliť – tak s nimi môžete zažiť na cestách okamžitú zábavu!
  • Táto LEGO® stavebnica so zvieratkom ukrýva množstvo zábavy na malom priestore. Vnútri je 1 minibábika, tajomný morský tvor a množstvo štýlových doplnkov. Nechýba ani hárok s nálepkami, ktorými si deti môžu svoj boxík ľubovoľne prispôsobovať.
  • Deti sa s jednotlivými vecičkami tejto hračky s motívom leta môžu hrať buď mimo herného boxíku, alebo si ich zbaliť a užívať si s nimi zábavu na cestách. Táto hračka sa dá skladať na seba a prepájať so všetkými ostatnými letnými hernými boxíkmi, takže si deti môžu vytvoriť jednu veľkú plážovú scénu!
  • Poznáte dieťa, ktoré si zaslúži nečakané malé prekvapenie? Táto 48-dielna stavebnica sa skvelo hodí ako odmena alebo darček pre deti vo veku od 6 rokov. Modely sa ľahko stavajú, takže dieťa môže príjemným tempom spoznávať svet LEGO® stavebníc.
  • Každý boxík meria niečo vyše 8 cm na šírku a 6 cm na výšku, vďaka čomu sa tento boxík zo série LEGO® Friends ideálne hodí na hranie sa spolu s ostatnými deťmi. Pribaľte si tieto farebné prenosné hračky do tašky, aby boli poruke, keby sa k vám vkrádala nuda.
  • Táto hračka s motívom Olivie na pláži zo série LEGO® Friends nevyžaduje batérie, takže hra sa môže začať ihneď. Nájdete tu kopec doplnkov, ktoré vdychujú letnej zábave život.
  • Táto 48-dielna hračka s minibábikou obsahuje jednoduché pokyny na stavanie, takže ak je aj vaše dieťa vo svete stavania LEGO® kociek nové, môže sa vydať na cestu za letným dobrodružstvom pri hrách na postavy prakticky okamžite!
  • Uveďte s touto prenosnou stavebnicou svojich malých staviteľov do sveta LEGO® Friends. V mestečku Heartlake ich čaká srdečné privítanie, pretože tu deti môžu prostredníctvom hry plnej fantázie objavovať, čo ich skutočne zaujíma.
  • LEGO® kocky a hračky pre deti spĺňajú najprísnejšie normy v hračkárskom odvetví, ako aj vlastné striktné kritériá kvality spoločnosti LEGO Group. Kocky tejto prenosnej LEGO stavebnice spolu pevne držia, ale dajú sa tiež vždy ľahko od seba oddeliť.
  • Spoločnosť LEGO Group kocky a dieliky vo všetkých svojich stavebniciach testuje všetkými možnými spôsobmi, aby sa zaistilo, že LEGO® Friends súpravy pre deti spĺňajú tie najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 6+

Zaradené v kategóriách