Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Krížová cesta a Kristovo zmŕtvychvstanie s pátrom Dolindom


🍌 Odosielame o 6 dní.
5,90€
Zľava 25%
4,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Každý človek je nositeľom svojho kríža – väčšieho či menšieho, viditeľného či skrytého. Keď sa objaví v živote, zvyčajne spôsobí bolesť alebo rozvracia názory. Inteligentní ľudia hľadajú vysvetlenie, tí zbožnejší čakajú na zázrak. A Kristus? Kristus berie na seba kríž a nesie ho na Kalváriu. Nehovorí o zmysle utrpenia, ale ide umrieť na kríži. Ide odovzdať život z lásky k ľudstvu a zvíťaziť nad smrťou.

Kniha Krížová cesta a Kristovo zmŕtvychvstanie s pátrom Dolindom je ďalšou publikáciou venovanou pátrovi Dolindovi Ruotolovi. Ponúka pohľad na Kristovo umučenie očami pátra Dolinda a jej súčasťou sú aj rozjímania krížovej cesty, ktorých sprievodcom je práve otec Ruotolo.

Výnimočnou hodnotou knihy sú komentáre pátra Dolinda k Svätému písmu. Rukou autorky Joanny Bątkiewicz-Brożek otec Ruotolo maľuje obraz ukrižovaného Spasiteľa. Príklad tohto neapolského kňaza potvrdzuje, že Kristus sa môže stať najväčšou vášňou ľudstva.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Droga Krzyżova i Zmartwychwstanie Chrystusa z ks. Dolindo Ruotolo Rok vydania: 2020 ISBN: 9788081920974 Rozmer: 147×210 mm Počet strán: 156 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách