Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rozprávky o dopravných značkách

Zoznámte sa s novým vydaním knižky Petra Stoličného, v ktorej sa deti prostredníctvom 20 rozprávok pútavou a vtipnou formou...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,55€

📚Prečítaná za 6,35€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zoznámte sa s novým vydaním knižky Petra Stoličného, v ktorej sa deti prostredníctvom 20 rozprávok pútavou a vtipnou formou učia základy o dopravných značkách a prvé pravidlá cestnej premávky. Knižka je bohato ilustrovaná kresbami od akademickej maliarky Viery Kardelisovej.Súčasťou knihy je aj kvíz, prostredníctvom ktorého si deti spolu s rodičmi môžu overiť nadobudnuté znalosti. Urobte radosť svojim deťom a ponorte sa spoločne do sveta príbehov o dopravných značkách, autách a cestnej premávke.
Poučné čítanie pre škôlkarov a školákov
Chcete aby vaše deti poznali základné dopravné značky? Táto kniha obsahuje 20 rozprávok s krásnymi farebnými ilustráciami, ktoré pútavou a vtipnou formou naučia už najmenšie deti dopravné značky a základy cestnej premávky. V knihe nájdete aj kvíz kde si vaše ratolesti môžu overiť nadobudnuté vedomosti. Knihu vydalo Materské centrum Bublinka a jej vydanie podporili spoločnosť Volkswagen Slovakia, Nadácia Volkswagen Slovakia a spoločnosť Anasoft.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788097032562 Rozmer: 165×235 mm Počet strán: 96 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách