Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Alžbetka s Klárkou si vysnívajú čarovnú záhradku

Alžbetka v permakultúrnej záhrade


🍌 Odosielame o 5 dní.
14,50€
Zľava 28%
10,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Radi by ste vašim deťom ukázali kvalitnú obrázkovú knižku, z ktorej sa veľa naučíte i vy sami? Práve takú držíte.
Kniha je plná krásnych, ale zároveň faktických ilustrácií s fotografiami z reálnej permakultúrnej záhrady od tvorcov LifeReset. Ilustrácie a fotografie obohatia detskú fantáziu i myseľ rodiča. Jednoducho sa veľa zaujímavého a srdcom naplneného dozviete vy aj váš drobec.

Kniha Alžbetka s Klárkou si vysnívajú čarovnú záhradku je prvá kniha z pripravovanej série kníh s názvom Alžbetka v permakultúrnej záhrade. Tieto knihy učia deti aj dospelých vytvárať prírodné záhrady, ktoré prinášajú radosť a pokoj do detskej aj dospeláckej duše. V tejto knihe prežijeme príbeh dvoch kamarátok, ktoré premenia jednoduchú záhradu na prírodný raj. Zmena sa silno dotkne aj celej rodiny. Človek by tomu až neveril, keby v rozprávkach nebolo toľko pravdy :-). Nech sa páči, nájdite si chvíľku pre seba a vaše dieťa a zahĺbte sa do sveta vôní, farieb, chutí a pestrého života prírody i detského smiechu. Veríme tomu, že sa k nej budete neustále vracať.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 6+ ISBN: 9788097325268 Rozmer: 23×23 mm Počet strán: 72 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách