Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Super Heroes - Helicarrier Avengerov

LEGO (2020)

🍎 Vypredané
140,75€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

M.O.D.O.K. – super zločinec s obrovským mozgom – útočí a zastaviť ho môžete len vy! Helicarrier je pripravený vzlietnuť. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, Bojový robot a Zúrivý Nick sú vyzbrojení a pripravení pomôcť. Do kokpitu sa zmestia len 3 hrdinovia. Naštartujte rotory, pripravte guľové delá a urobte rýchly manéver, ktorým zločinca dostanete opäť za mreže jeho špeciálneho väzenia.Stavebnica LEGO® Marvel Avengers – Helicarrier (76153) vezme deti na palubu parádneho avengerovského Helicarrieru, kde sa pripoja k Iron Manovi, Captain Marvel, Thorovi, Black Widow, Bojovému robotovi a Zúrivému Nickovi, aby spoločnými silami porazili super zločinca menom M.O.D.O.K s jeho obrovským mozgom.
Avengerovská akcia s minifigúrkami superhrdinov Fanúšikovia filmov o Avengeroch od Marvelu majú možnosť znovu prežiť obľúbené scény a vymyslieť si vlastné príbehy odohrávajúce sa na palube úžasného Helicarrieru. Sada obsahuje plno skvelých doplnkov, deti tak môžu celý tím superhrdinov poriadne vyzbrojiť a pripraviť do akcie. Nastal čas pripraviť guľové delá, roztočiť rotory Helicarrieru, vložiť 3 minifigúrky do kokpitu a vyraziť vysokou rýchlosťou vpred, otáčať sa a hýbať s použitím špeciálne navrhnutej podložky pre Helicarrier.
Stavebnica z kociek pre fanúšikov Avengerov od Marvelu LEGO Marvel Avengers stavebnice z kociek otvárajú nekonečné možnosti hrania sa na postavy. Vďaka zberateľským vozidlám, strojom, budovám, minifigúrkam, zbraniam a zariadeniam si deti môžu užívať superhrdinské dobrodružstvá plné fantázie, ktoré nikdy nekončia.
  • Stavebnica LEGO® Marvel Avengers – Helicarrier (76153) umožňuje mladým superhrdinom zažiť akciu spolu s populárnymi minifigúrkami, vozidlami a doplnkami, ktoré poznajú z marvelovských filmov.
  • Helicarrier má rotory, guľové delá a kokpit pre 3 minifigúrky. Stavebnica obsahuje Iron Mana, Captain Marvel, Thora, Black Widow, Bojového robota, Zúrivého Nicka a nechýbajú ani M.O.D.O.K a agenti A.I.M. v podobe minifigúrok.
  • Fanúšikovia Avengerov od Marvelu si môžu znovu vytvoriť napínavé scény, vymyslieť si príbehy podľa vlastnej fantázie, pripojiť sa k obľúbeným superhrdinom, nalodiť na parádny Helicarrier a spoločne poraziť superzločinca menom M.O.D.O.K.
  • Hľadáte pre deti tú najlepšiu technologickú stavebnicu? Či už sú fanúšikmi Avengerov od Marvelu, superhrdinských figúrok, alebo len majú radi stavebnice z kociek, Helicarrier predstavuje skvelý darček pre deti vo veku 9 a viac rokov.
  • Marvel Avengers Helicarrier meria vyše 37 cm na dĺžku a umožňuje deťom zažiť superhrdinskú akciu epických rozmerov. Skvelo sa tiež vyníma vystavená v ktorejkoľvek detskej izbe.
  • Táto parádna stavebnica nepotrebuje žiadne batérie, deti si tak môžu užívať okamžitú kreatívnu zábavu a hranie sa na postavy kedykoľvek a kdekoľvek.
  • Umožnite deťom stavať a hrať sa prakticky od prvej chvíle, a to vďaka jednoduchému a jasnému návodu, ktorý umožní, že zo všetkých zábavných detailov a parádnych funkcií vyťažia maximum.
  • Stavebnice LEGO® Marvel Avengers dávajú superhrdinskú akciu z filmov do rúk priamo deťom! Vďaka zberateľským vozidlám, strojom, budovám, minifigúrkam, zbraniam a zariadeniam dobrodružstvá plné fantázie nikdy nekončia.
  • LEGO® stavebnice spĺňajú najvyššie normy v odvetví, takže sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko skladajú a oddeľujú. Je to tak už od roku 1958.
  • LEGO® kocky a dieliky testujeme: nechávame ich spadnúť, ohrievame ich, narážame s nimi, skrúcame a analyzujeme ich, aby sme mali istotu, že stavebnica vášho dieťaťa spĺňa tie najprísnejšie normy v oblasti bezpečnosti a kvality na svete.

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 9+ Katalógové číslo: LG76153

Zaradené v kategóriách