Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Super Heroes - Mobilná Batmanova základňa

LEGO (2020)

🍎 Vypredané
107,63€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mr. Freeze™, Man-Bat™ a Bronzový tiger sú na úteku! Nastal čas vypustiť parádne mašiny, vozidlá a zbrane z mobilnej Batmanovej základne! Vyrazte na jazdu krajinou na motorke – a vďaka vodnému skútru sa nemusíte vyhýbať ani vode! Vzlietnite na Batjete – s BatQuadom vnútri, pripraveným akonáhle pristanete. Spojte sa s Nightwingom a dostaňte spolu zloduchov za mreže – avšak dajte si pozor, budú sa snažiť prestrieľať von!Stavebnica LEGO® DC Mobilná Batmanova základňa (76160) obsahuje 5 ikonických vozidiel, kopu parádnych zbraní a ešte lepších zariadení. So 6 populárnymi LEGO DC minifigúrkami z filmov o Batmanovi ponúka stavebnica deťom všetko, čo potrebujú na objavovanie úžasného sveta batmanovských dobrodružstiev!
LEGO Batman Batcave™ stavebnica – ale na kolesách! Deti sa pripoja k Batmanovi, Batgirl™ a Nightwingovi a spoločne vyrazia naháňať superzločincov Mr. Freeza, Man-Bata a Bronzového tigra. Technológiami nabitá mobilná Batmanova základňa je plná úžasných skrytých funkcií: Odpojte Batjet od návesu a rozložte jeho krídla: po pristátí vyjdite vo s BatQuadom. Zo zadnej časti vozu odopnite motorku alebo spredu spustite vodný skúter pomocou tlačidla… na palube je dokonca aj väzenie pre zloduchov a funkcia explózie počas ich úteku.
Batmanovské stavebnice a akčné minifigúrky LEGO DC Batman stavebnice prinášajú deťom domov napätie a epickú zábavu batmanovských filmov.
  • Stavebnica LEGO® DC Mobilná Batmanova základňa (76160) je plná ikonických vozidiel, parádnych zariadení a super zbraní, ktoré môžu deti použiť a pomôcť Batmanovi a Batgirl™ obkľúčiť 4 notorických zloduchov.
  • Táto „Batcave™ na kolesách“ obsahuje Batjet, BatQuad, motorku, vodný skúter, nákladné vozidlo a 6 minifigúrok z filmov o Batmanovi: Batmana, Batgirl™, Nightwinga, Mr. Freeza, Man-Bata a Bronzového tigra.
  • Otváracia strecha a bočné strany hračky poskytujú jednoduchý prístup k doplnkom v Batmanovej jaskyni Batcave™. S množstvom vecí na objavenie a 6 minifigúrkami z filmov o Batmanovi sú možnosti samostatnej hry plnej fantázie priam nekonečné.
  • Nielen fanúšikovia filmov o Batmanovi budú z narodeninového darčeka v podobe mobilnej skladacej Batcave™ nadšení. Ide o parádnu stavebnicu pre všetky deti vo veku 6 a viac rokov, ktoré zbožňujú hry plné fantázie a chcú si postaviť svoje vlastné nákladné vozidlo.
  • S rozmerom 38 cm na dĺžku má mobilná Batmanova základňa v podobe vozidla dokonalú veľkosť na okamžité hranie sa a je dosť veľká na to, aby poskytla všetko, čo dieťa potrebuje na prežitie epického superhrdinského dobrodružstva.
  • Toto Batmanovo nákladné vozidlo nepotrebuje batérie – je poháňané detskou fantáziou! A vďaka množstvu super doplnkov a zábavných funkcií si mladí superhrdinovia môžu užívať nekonečnú a okamžitú kreatívnu zábavu.
  • Priložený jednoduchý návod umožní deťom okamžite začať stavať a hrať sa, ako aj vyťažiť z parádnych funkcií a vozidiel čo najviac.
  • LEGO® DC Batman™ stavebnice vkladajú superhrdinskú filmovú akciu do rúk detí. Vďaka postavám, vozidlám, zariadeniam a zbraniam z populárnych filmov si môžu fanúšikovia vytvoriť obľúbené scény a vymyslieť svoje vlastné dobrodružstvá.
  • LEGO® stavebnice pre deti spĺňajú najvyššie normy v odvetví, takže sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa ľahko skladajú a oddeľujú. Je to tak už od roku 1958.
  • LEGO® kocky a dieliky testujeme: nechávame ich spadnúť, ohrievame, stláčame, skrúcame a analyzujeme ich, aby sme mali istotu, že stavebnica a hračka vášho dieťaťa spĺňa tie najprísnejšie normy v oblasti bezpečnosti a kvality na svete.

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 8+ Katalógové číslo: LG76160 Rozmer: 278×54 mm

Zaradené v kategóriách