Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Super Mario - Problémy v pevnosti Whompov - rozšírujúci set

LEGO (2020)

🍎 Vypredané
21,65€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Toto je rozširujúci set. Pre hranie je potrebná figúrka LEGO® Super Maria™, ktorá je iba v Štartovacom sete.



Užite si skutočne horúcu akciu s rozširujúcim setom LEGO® Super Mario™ (71364) Problémy v pevnosti Whompov. Súčasťou tohto modulárneho LEGO Super Mario setu je kĺzacia plošina, figúrka Whompa, ktorá stráži P Swtich (ten sa nachádza len v tomto sete!) a pancierový systém z kociek, ktorým môžete poraziť figúrku Lava Bubble. Ideálny darček pre deti, ktoré doma majú figúrku LEGO® Maria zo štartovacieho setu 71360 Dobrodružstvo s Mariom.

(Upozornenie: Figúrka LEGO Maria nie je súčasťou balenia. Nájsť ju môžete v štartovacom sete 71360 Dobrodružstvo s Mariom.)

Parádna aplikácia
Bezplatná aplikácia LEGO Super Mario má intuitívny návod Instructions PLUS s parádnymi nástrojmi na zobrazovanie modelov, ktoré deťom pomôžu pri stavaní tohto modulu. Navyše zahŕňa aj kreatívne herné a staviteľské nápady a ponúka deťom bezpečnú platformu, na ktorej sa budú môcť o svoje nápady podeliť s ostatnými fanúšikmi Maria.

Nekonečný Mario!
Zberateľské sety zo série LEGO Super Mario sa parádne hodia na samostatné hry či súťaže s kamarátmi a prinášajú jedinečnú obľúbenú postavičku celej rodiny do skutočného sveta. Vďaka štartovaciemu setu, rozšíreniam a balíčkom s oblečkami si fanúšikovia môžu postaviť vlastné levely a užiť si tak neobmedzenú tvorivú zábavu.
  • Deti môžu vďaka tomuto zábavou nabitému rozširujúcemu setu Problémy v pevnosti Whompov (71364) dodať svojmu štartovaciemu setu Dobrodružstvo s Mariom zo série LEGO® Super Mario™ nový akčný level.
  • Hráči si môžu postaviť vlastnú náročnú dráhu s kĺzacou plošinou, na ktorej musí LEGO® Mario™ udržať rovnováhu (figúrka nie je súčasťou balenia). Chýbať nesmú ani figúrky Whompa a Lava Bubble a P spínač, ktorý sa nachádza len v tomto sete.
  • Deti si určite zamilujú všelijaké reakcie LEGO® Maria na jeho nepriateľov. Keď porazí Whompa a aktivuje P spínač, môže prevádzať rôzne kúsky a získať tak kopec digitálnych mincí.
  • Táto 133-dielna kreatívna LEGO® hračka je zábavným darčekom na narodeniny alebo Vianoce pre deti vo veku nad 6 rokov, ktoré už doma majú štartovací set71360 Dobrodružstvo s Mariom. Navyše je zdrojom inšpirácie pre vlastné levely.
  • Set zostavený v základnej formácii meria vyše 8,5 cm na výšku, 22 cm na šírku a 16,5 cm do hĺbky. Možno ho však všelijako prestavať a skombinovať so štartovacím setom či inými rozširujúcimi setmi.
  • K tomuto setu nie sú potrebné žiadne batérie. Pridajte k nej figúrku LEGO® Maria zo štartovacieho setu a hra sa môže začať.
  • Návod na stavanie, parádne digitálne nástroje na zobrazovanie modelu a bezpečnú platformu na zdieľanie nápadov môžu deti nájsť v bezplatnej aplikácii LEGO® Super Mario™. Zoznam kompatibilných zariadení Android a iOS nájdete na stránke LEGO.com/devicecheck.
  • Zberateľské sety série LEGO® Super Mario™ prinášajú preslávenú postavičku do skutočného sveta. Fanúšikom umožňujú vytvárať a rozširovať vlastné neobmedzené levely či už v samostatnej hre, alebo spolu s kamarátmi.
  • Na spájanie a oddeľovanie LEGO® kociek stavitelia nepotrebujú schopnosti Super Star! Od roku 1958 spĺňajú tie najprísnejšie normy v odvetví s cieľom zaistiť konzistentnosť a dokonalé spájanie.
  • LEGO® kocky a dieliky dôsledne testujeme a analyzujeme. Chceme sa tak uistiť, že všetky LEGO hračky pre deti spĺňajú tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.



Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 6+ Katalógové číslo: LG71364 Rozmer: 265×140 mm

Zaradené v kategóriách