Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO DUPLO - Demolácia na stavenisku

LEGO (2020)

🍎 Vypredané
64,85€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rodičia môžu spoločnými silami so svojimi batoľatami rozhojdať demolačné gule zo strany na stranu a búrať tak malý domček, čistiť stavenisko buldozérom a nákladiakom doviezť na stavbu nový materiál. Predškoláci môžu prostredníctvom hračkárskej demolačnej gule objavovať hru s nekonečnými možnosťami. Popri tom sa u nich rozvíjajú cenné fyzické a kognitívne schopnosti, ktoré im pretrvajú celý život.Sada LEGO® DUPLO® Demolačné gule (10932) prináša hru s nastaviteľným hračkárskym žeriavom, vyklápacím vozidlom a buldozérom. To všetko sľubuje nekonečné možnosti.
Hračkárske demolačné gule pre batoľatá Stavebnica prináša 3 robotníkov na stavbe, žeriav, ktorým sa dá pohybovať hore a dole i zo strany na stranu, buldozér s výkonnými pásmi a otváracou kabínkou, vyklápač, malý domček a príslušenstvo vrátane balvanov a značiek. Prostredníctvom toho všetkého sa u predškolákov rozvíja jemná motorika a kognitívne schopnosti a posilňuje sa sociálne a emocionálne vedomie. Rodičia môžu spolu so svojimi najmenšími rozhojdávať demolačné gule a búrať malý domček, čistiť stavenisko buldozérom, dovážať nový materiál na stavbu nákladiakom a postaviť domček odznova. Tak môžu spolu prežívať nekonečnú zábavu.
Aká je najlepšia súprava so stavbárskou tematikou pre batoľatá? Stavebnice LEGO DUPLO prinášajú predškolákom hračky, ktoré stimulujú rozvoj a napĺňajú ich narastajúce potreby. Súpravy sa dajú kombinovať, čím sa rad pozitív, ktoré prinášajú, ešte zväčšuje.
  • Stavebnice LEGO® DUPLO® Demolačné gule (10932) prinášajú rodičom a predškolákom možnosť ovládať 3 úžasné stavbárske vozidlá, zbúrať tak domček a odpratať odpad.
  • Obsahuje jednu mužskú a jednu ženskú modernú figúrku robotníkov na stavbe, nastaviteľný žeriav, vyklápač, buldozér s kolesami, malý domček a prvky balvanov. Rodičia môžu spoločnými silami so svojimi batoľatami rozhojdávať demolačné gule zo strany na stranu a búrať tak malý domček, čistiť stavenisko buldozérom a doviezť nový materiál na stavbu nákladiakom.
  • Táto kreatívna stavebnica sa hodí, ak hľadáte najlepšiu hračku s tematikou staveniska pre batoľatá. Obsahuje vozidlá, robotníkov na stavbe a scény v LEGO® DUPLO® štýle. To všetko s cieľom zapojiť, naučiť niečo nové a zabávať deti vo veku od 2 rokov.
  • Žeriav meria vyše 28 cm na výšku, 10 cm na dĺžku a 12 cm na šírku – čo sú rozmery dostatočne veľké na ozajstnú prácu a zároveň dosť malé na to, aby malé pršteky dokázali uchopiť rukoväte. Súprava sa dá kombinovať s ďalšími súpravami na stavanie zo série LEGO® DUPLO®.
  • Táto stavebnica si nevyžaduje žiadne batérie. Je potrebná jedine detská predstavivosť – a praktická hra s nekonečnými možnosťami nebude mať konca-kraja!
  • Jednoduchý návod pomáha rodičom a batoľatám vyťažiť z hračky čo najviac ihneď po vybalení zo škatule, a tak zvyšuje na maximum herné možnosti a rozvoj zručností.
  • Všetky stavebnice v sérii LEGO® DUPLO® využívajú známe scény a dieliky, s ktorými sa ľahko manipuluje. To všetko napomáha prebudiť u detí predstavivosť a otvoriť dvere tvorivému potenciálu prostredníctvom stavania, učenia sa a hry s nekonečnými možnosťami.
  • LEGO® DUPLO® stavebnice spĺňajú najvyššie normy kvality v odvetví, vďaka čomu vás môžeme uistiť, že deti môžu so svojimi drobnými prštekmi dieliky ľahko dvíhať, skladať a oddeľovať. Robíme to tak už od roku 1969.
  • Spoločnosť LEGO Group kocky a dieliky zo stavebníc v sérii LEGO® DUPLO® necháva padať, zahrieva ich, stláča, skrúca a analyzuje, aby sa uistila, že všetky hračky pre malých staviteľov spĺňajú tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti.

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 2+ Katalógové číslo: LG10932

Zaradené v kategóriách