Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Retro - dunajskostredský futbal rokov osemdesiatych


🍎 Vypredané
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

"Bolo by ťažké jedným slovom charakterizovať, čo vdýchlo ono čaro knihe s názvom RETRO. Možno jej úprimnosť. A otvorenosť. Priama reč, ktorou sa autor ani na moment nesnaží zatajiť svoju zaujatosť a láskyplnú vášeň. A práve vášeň a pokora voči minulosti DAC-u, sú hlavnými
prednosťami tejto knihy... Kniha RETRO nezaplavuje štatistikami, oboznamuje nás so zážitkami a pocitmi: z krátkych, náladových a pohodových lyrických etúd sa dozvedáme, aký bol vlastne vtedajší DAC... Malé, farebné portréty o futbalom posadnutých... Stačí si prečítať článok o Jozefovi Medgyesovi ( Muž, ktorý remizoval so Spartou) a stisne Vám srdce... Bolo jedno mužstvo... A je jedna kniha. Kúpte si ju. A prečítajte ju."
(Gazdag József, autor poviedkovej knihy Kilátás az ezüstfenyőkre (Výhľad na strieborné smreky) za ktorú dostal v roku 2005 Cenu Alexandra Brodyho za najlepší debut a Cenu Imre Madácha za pôvodné dielo v maďarskom jazyku. Je tiež spolupracovníkom denníka Új Szó, kde píše do prílohy Szalon a každý týždeň pripravuje futbalovú prílohu.)

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788097023690 Rozmer: 147×210 mm Počet strán: 203 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, maďarčina

Zaradené v kategóriách