Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ja si Ťa nedám

Diagnóza, ktorá všetko mení - Kontakt - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 104 str. - ISBN: 978-80-970370-0-0 - Kniha


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,00€

📚Prečítaná za 5,20€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha prináša nielen fakty o priebehu liečby a rady odborníkov (MUDr. V. Bella z Onkologického ústavu sv. Alžbety v Bratislave, Z. Árvayová z LPR, o stravovaní onkologických pacientov hovorí Doc. MUDr. Eva Valovičová, CSc.), ale aj emocionálne silné osobné výpovede pacientiek, ktoré boli ochotné úprimne vypovedať o tom, ako sa vyrovnali s diagnózou i náročnou liečbou, ako hľadali stratené zdravie a čo všetko im táto choroba vzala, no paradoxne aj dala. Text dopĺňajú fotografie, ktoré dokumentujú jednotlivé fázy liečby ochorenia a ich vnímania pacientkami (ukážky v prílohe). Rozhovory s ľuďmi, ktorí zvládli neľahkú etapu liečby onkologického ochorenia, dokázali s rakovinou vybojovať vlastný boj, a ich príbehy a rady lekárov môžu byť povzbudením aj pre ďalších chorých a ich blízkych.

Kniha je určená pre pacientov s diagnózou rakoviny prsnej žľazy (a onkologického ochorenia celkove) a ich rodinných príslušníkov. Kniha má svoje miesto v rodinách, v ambulanciách gynekológov, onkológov a v každej verejnej knižnici.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788097037000 Rozmer: 200×200 mm Počet strán: 104 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách