Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Anjeli v mojich vlasoch

Lorna Byrneová vidí anjelov a rozpráva sa s nimi odmalička. Jej deti sú už dospelé a ona po prvýkrát otvorene rozpráva, čo...

Lorna ByrneIkar (2010)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lorna Byrneová vidí anjelov a rozpráva sa s nimi odmalička. Jej deti sú už dospelé a ona po prvýkrát otvorene rozpráva, čo videla a čo sa naučila. Žije pokojným životom na írskom vidieku.
Keď bola dieťaťom, považovali ju za retardovanú, lebo nejavila záujem o svet vôkol seba. Pamätá si, že okrem okolitého sveta vnímala rovnako intenzívne aj anjelov a duše mŕtvych. Dlho si myslela, že aj ostatní vnímajú okolitý svet tak ako ona.
Lorna rozpráva svoj životný príbeh: Vyrastala v chudobnej rodine, neskôr pracovala v Dubline, vydala sa a zažila rodinnú tragédiu. Čitateľ v ňom stretáva bytosti z duchovných svetov, ktoré prebývajú aj v našom svete - prevažne ohromujúco krásnych a rozmanitých anjelov vrátane proroka Eliáša i duší mŕtvych.
Dnes Lornu nenavštevujú len chorí hľadajúci uzdravenie a útechu, ale aj teológovia rôzneho vierovyznania, ktorí sa snažia preniknúť do podstaty duchovných záležitostí.
Tento pozoruhodný príbeh je svedectvom ženy, ktorá vidí veci na opačnom konci spektra mimo každodenných zážitkov.

Z anglického originálu Angels in My Hair
(Century, The Random House Group Ltd., London 2008) preložila Viera Gregorcová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Angels in My Hair Rok vydania: 2010 ISBN: 9788055121161 Rozmer: 130×206 mm Počet strán: 280 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách