Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Príbehy 20. storočia (Píšu dejiny víťazi?)

Post Bellum SK (2020) • Séria Príbehy 20. storočia 2020 • 2. diel

🍌 Odosielame o 5 dní.
6,00€
Zľava 27%
4,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Štvrťročník Príbehy 20. storočia prináša témy bývalých totalitných režimov, odrážajúcich sa v konkrétnych príbehoch ľudí a prepája ich so súčasným kultúrnym a spoločenským dianím.Časopis má ambície stať sa nadčasovou súčasťou knižníc. To zdôrazňuje aj elegantná grafika a ilustrácie nášho dvorného výtvarníka Matúša Maťátka a dizajn Viktórie Bitterovej. Editorom časopisu je rešpektovaný politológ Tomáš Zálešák. Ku každému číslu je pribalený darček.V časopise nájdete okrem príbehov pamätníkov, rozhovory s osobnosťami, reportáže, komentáre, recenzie, štúdie, literárnu prílohu a mnoho ďalšieho zaujímavého obsahu. Keďže časopis slúži aj ako didaktická pomôcka pre učiteľov, jeho súčasťou sú aj metodické listy, ktoré nadväzujú na publikované príbehy v časopise a premiérovo aj galériu výtvarných diel zo zbierok SNG.Štvrťročník z verejných zdrojov podporili Fond na podporu umenia a Fond na podporu národnostných menšín.
Štvrťročník Príbehy 20. storočia prináša témy bývalých totalitných režimov, odrážajúcich sa v konkrétnych príbehoch ľudí a prepája ich so súčasným kultúrnym a spoločenským dianím. Časopis má ambície stať sa nadčasovou súčasťou knižníc. To zdôrazňuje aj elegantná grafika a ilustrácie nášho dvorného výtvarníka Matúša Maťátka a dizajn Viktórie Bitterovej.

Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 18+ Katalógové číslo: 8588007277486 Rozmer: 270×210 mm Počet strán: 139 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách