Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Milenec snov

Julian Macedónsky je neohrozený sparťanský generál, ktorý nepozná porážku a ktorého nespočetné víťazstvá postavili na...

Sherrilyn KenyonIkar (2010) • Séria Temní lovci • 3. diel

🍎 Vypredané
6,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Julian Macedónsky je neohrozený sparťanský generál, ktorý nepozná porážku a ktorého nespočetné víťazstvá postavili na piedestál slávy. Z najvyššieho vrchu slávy však padne až na dno ľudského utrpenia: Dostáva sa do pozície otroka, hoc aj otroka lásky. Statný nádherný muž, ktorý vždy priťahoval zraky žien, si už nevyberá. Ženy si vyberajú jeho. Prináša rozkoš a uspokojenie. Odovzdane si plní povinnosti a na to, žeby svoju kliatbu mohol zlomiť, už dávno zabudol.

A zrazu sa v tme rozsvieti iskra nádeje. Svetlo lásky, v ktorú už nedúfal a ktorú vlastne ani nikdy nepoznal. Grace Alexanderová v ňom nevidí otroka. Je pre ňu ľudskou bytosťou, citlivým mužom, ktorý nepriťahuje len nádherným vzhľadom a dokonalými kvalitami milenca. Úžasný otrok lásky - generál macedónskeho vojska Julian Macedónsky - má hlboké srdce a Grace, ktorá v láske prežila veľké sklamanie, by preňho obetovala všetko. Radšej sa ho vzdá, len aby zrušila stáročia trvajúcu kliatbu.

Veľká láska nakoniec zlomí nástrahy i kliatbu. Dobro víťazí a život terapeutky Grace i generála zažiari láskou a šťastím.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788055121123 Rozmer: 115×185 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách