Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Smradi: Epizóda 1-6

kolekcia

Aaron BlabeyAlbatros SK (2020) • Edícia Kolekcie • Séria Smradi

🍎 Vypredané
47,94€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia Smradov je tu!

Smradi: Epizóda 1: Pán Vlk. Pán Žralok. Pán Had. Pán Piraňa. Všetci vedia, že sú to Smradi. Sú desiví, nebezpeční a… jedným slovom zlí. No oni sa chcú stať hrdinami a dokážu ti to dobrými skutkami… či už o ne stojíš, alebo aj nie. Vychutnaj si najzábavnejšiu, najchaotickejšiu a najbombovejšiu knihu, aká sa ti kedy dostala do rúk – prichádzajú Smradi.

Smradi: Epizóda 2: 10 000 sliepok uväznených na špičkovej farme! Kto by ich mohol zachrániť? Čo tak vlk, žralok, piraňa a had... známy tiež ako Hltač sliepok? Mohlo by na tom byť niečo zlé?! Priprav sa na výbuchy smiechu, lebo najhoršia banda dobrákov v okolí je na ceste za ešte šialenejším dobrodružstvom!Prišiel čas na druhú epizódu Smradov.

Smradi: Epizóda 3: Smradi budú mať naozaj naprd deň! Pán Vlk a jeho zlí, naozaj zlí kamoši si začali s nesprávnym morským prasaťom. Toto zlomyseľné huňaté klbko si praje iba pomstu. Prežijú to? Stanú sa z nich hrdinovia? A prestanú už konečne žrať jeden druhého?

Smradi: Epizóda 4: Je tu mačacia zombie apokalypsa! Treba panikáriť? Plakať? Alebo pustiť do gatí? NIE! Len sa dobre usaď a sleduj, ako bude lietať srsť, keď sa najhorší hrdinovia na svete pustia do mňaukajúcich mačacích príšer šialeného doktora Marmeládu! Prichádza štvrtá epizóda Smradov!

Smradi: Epizóda 5: Máme zlú správu! Nadišiel koniec sveta. Dobrou správou však je, že Smradi sú späť a idú ho zachrániť! Budú si síce musieť „požičať“ raketu, v jednom skafandri nájdu čosi fakt nechutné a pán Piraňa možno zje priveľa fazuľových burrít, no bude to naozaj také zlé? Také zlé?! Bude to príšerné. Je to malý krok pre Tak trochu medzinárodnú hrdinskú ligu, ale veľký skok pre Smradov.

Smradi: Epizóda 6: Smradi jeden po druhom miznú. Unáša ich príšera s príliš veľa zubami… a s nesmiernym množstvom zadkov. Nastane ich koniec? Možno. Bude to zábava? Tak to si píšte! Prichádza šiesta epizóda Smradov!


Rok vydania: 2020 Odporúčaný vek: 7+ Rozmer: 150×190 mm Počet strán: 144+144+144+144+144+ Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: humorný

Zaradené v kategóriách