Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

42. ulice

42nd Street (1933) Režie: Lloyd Bacon Hrají: Warner Baxter, Bebe Daniels, George Brent, Ruby Keeler, Una Merkel...

Lloyd BaconMagicbox (1933) • Edícia Platinová edícia 5

🍎 Vypredané
3,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Seznamte se s něžnou naivkou, fantastickým tenorem, snobskými hvězdami, producenty v tísni, vulgárními blondýnami a "pochybnými dámami z 80.let”. Ti všichni obývají 42. ulici, zpívají nestárnoucí písně Harryho Warrena a Ala Dubina a stepují ve skvělých tanečních číslech Busbyho Berkeleyho, která vnášela lehkost do tíhy hospodářské krize.
Zápletka této šarády se bláznivě zamotává, plná bleskových replik a nových tváří: Ruby Keeler (poprvé před kamerou), Dick Powell a Ginger Rogers, a její fantastická čísla (Shuffle off to Buffalo, You're Getting to Be a Habit with Me či titulní melodie) okouzlují dodnes. 42. ulice díky digitálnímu přepisu restaurovaného původního negativu a optické zvukové stopy už léta nevypadala a nezněla tak báječně a zůstává přesvědčivým důkazem, že lidská touha bavit se nikdy nevyjde z módy.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Warner Baxter, Bebe Daniels, George Brent, Ruby Keeler, Una Merkel, Ginger Rogers, Dick Powell, Louise Beavers

Originálny názov: 42nd Street Rok vydania: 1933 Katalógové číslo: W00738 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 86 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické, nemecké, španielske, turecké, portugalské, anglické pre nepočujúcich, nemecké pre nepočujúcich Jazyk: angličtina, nemčina, španielčina

Zaradené v kategóriách