Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žurnál - Polročník 02/2020 - diár

júl - december 2020

The Projekt (2020)

🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
18,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Žurnál: je polročný diár pre ľudí, ktorí vedia, že motivácia krátkodobo funguje, ale jej efekt rýchlo vyprchá. Je to nástroj, ktorý ti pomáha využiť svoj potenciál naplno a písaním si vyčistiť hlavu. Teraz prichádza jeho nová a vylepšená verzia, datovaná od júla do decembra 2020.

Ako vznikol Žurnál?
Žurnál vznikol ako projekt štyroch kamarátov, ktorí si povedali, že vytvoria diár, ktorý namiesto nudného úvodu ponúkne časť, ktorá užívateľovi pomôže s nastavením osobnej vízie. Diár, ktorého majitelia nebudú rušení dlhými vysvetlivkami, obrázkami a otrepanými motivačnými citátmi. Diár, kde sa od začiatku nešetrí na kvalite. Výsledkom je Žurnál - diár, ktorý je vďaka vašej spätnej väzbe lepší od vydania k vydaniu.

Ako to funguje?
Prvá časť Žurnálu pozostáva zo série cvičení. Žurnál na začiatku vedie používateľa k tomu, aby si uvedomil, kto je, čo ho zaujíma, aké má hodnoty. Po takejto sebareflexii prichádza séria otázok, ktoré pomôžu vytvoriť či ujasniť si osobnú víziu na nasledujúcich desať rokov. Ďalšie cvičenia potom túto víziu rozkladajú na menšie a menšie časti až po plánovanie dňa.

Výsledkom je, že má majiteľ Žurnálu pri každodennom plánovaní jasnú predstavu o tom, čo musí urobiť práve v ten deň, aby stále napredoval po správnej ceste.

Ozaj. Vraj máme dávať na obal upozornenie, že práca so Žurnálom je prudko návyková. Tam sa to síce nevošlo, ale uvádzame to aspoň tu. Ak mu dáš šancu, hrozí ti, že doň už písať neprestaneš.

Vedľajšie efekty môžu zahŕňať:
● lepšiu organizáciu času,
● vyššiu spokojnosť,
● viac splnených cieľov.

Obsahuje sekcie: Kto som | O 10 rokov | Päťročnica | Polročnica | Rutinár | Svetobežník | Kalendárium | Mesačnica | 2-Dňová výzva | Pondeľa | Denný prehľad

Čo je nové v osmičke?

Ku dennému prehľadu sme (konečne) pridali sviatky.
V kalendáriu nájdeš okrem roku 2020 aj celý rok 2021. To aby ti nič neuniklo.
Nový Žurnál má konečne dokonalý lie-flat, takže sa pri písaní nezatvára.
Použili sme nový papier, ktorý nepresvitá. A dobre sa doň píše perom, ceruzkou aj Stabillom.
Zadná kapsa je hrubšia, lepšie zahnutá a pojme toho viac.
Typografické oko sa takisto poteší novému, čisto slovenskému, fontu Ocarina.

Rok vydania: 2020 Katalógové číslo: 9788097296667 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 256 Väzba: flexi Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách