Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kozmetika, zdravie, krása

Odhalené tajomstvá - Metro Media - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 358 str. - ISBN: 978-80-89327-02-7 - Kniha


🍎 Vypredané
12,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?"

Doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD., prezidentka Slovenského kozmetologického zväzu, je absolventkou
Chemickotechnologickej fakulty SVŠT v Bratislave so špecializáciou v oblasti potravín a kozmetiky. Pôsobí ako vysokoškolská učiteľka predmetov súvisiacich s kozmetológiou, hygienou a ochranou zdravia na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave a na Univerzite Tretieho Veku STU v Bratislave. Vychovala desiatky odborníkov v oblasti výroby a hodnotenia kozmetiky a potravín, ktorí sa uplatňujú v praxi na Slovensku i v zahraničí. V školiacej a konzultačnej oblasti spolupracuje s viacerými slovenskými i českými výrobcami a distribútormi kozmetiky. Má bohaté skúsenosti při profesionálnom hodnotení kvality kozmetických výrobkov - pôsobí ako členka komisií pri rôznych súťažiach. Napísala početné odborné a osvetové články, ktoré boli publikované v tuzemsku i v zahraničí.



Eva Boskovičová, kvalifikovaná a renomovaná kozmetička s viac ako tridsaťročnou praxou,
je majiteľkou kaderníckeho a kozmetického Salónu MÉDEA, s.r.o. v Bratislave, ktorý má dlhoročnú tradíciu v poskytovaní služieb obyvateľstvu. Vedie alebo garantuje rekvalifikačné kurzy akreditované Ministerstvom školstva SR pre odbory Kaderníctvo, Kozmetika, Pedikúra/ manikúra, Permanentný mejkap a Piercing. Pôsobí ako pedagóg odborných predmetov a majsterka odborného výcviku pre študijný odbor Kozmetik/Kozmetička na SOU TPM (Stredné odborné učilište pre telesne postihnutú mládež) v Bratislave.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788089327027 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách