Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Miluj sám seba, akoby ti šlo o život

Kamal RavikantAjna (2020)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 28%
9,30€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Knihu Miluj sám seba, akoby ti šlo o život autor takmer nevydal. Bál sa, že bude ľuďom na smiech. Kedysi sa ako výkonný riaditeľ firmy, ktorá skrachovala, zrútil a dnes prichádza s tým, ako ho zachránila láska k sebe samému. Strach prekonal, pretože dôležitosť posolstva bola silnejšia. O svoju pravdu sa teraz delí s celým svetom.
Kniha, ktorú držíte v rukách, získala veľkú popularitu a mnohým ľuďom zachránila život. Dokážete si predstaviť, že by ste sa naučili skutočne milovať samých seba? Zámerom autora je pomôcť ľuďom k odhodlanosti milovať samých seba a k vedomiu, ako to dosiahnuť a udržiavať. Vytvoril jednoduchú zostavu mentálnych cvičení pre vybudovanie láskavého vzťahu samého k sebe, ktorú v tejto knihe ponúka všetkým. Kľúč k jeho pravde je otázka: Čo by ste robili, keby ste skutočne, úprimne a hlboko milovali samých seba?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Love yourself like your life depends on it Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055172507 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 240 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách