Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Neúprosná hlbočina

Dani Pettreyi527.net (2020) • Séria Strážcovia pobrežia • 2. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
5,90€
Zľava 12%
5,19€

📚Prečítaná za 3,25€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Poznajú silu a nástrahy oceánu.
Ale keď sa priblížia k smrteľnej pravde…
pod povrchom na nich číha ešte väčšie nebezpečenstvo.


Keď si nehoda vyžiada život pracovníka na ropnej plošine, vyšetrovatelia pobrežnej stráže Rissi Dawsonová a Mason Rogers letia na miesto udalosti šesťdesiatjeden kilometrov od pobrežia. Napätie na palube plošiny sa stupňuje a smrť číha na každého. Environmentálni aktivisti sa vyhrážajú, že urobia všetko preto, aby zabránili tomuto „moru životného prostredia“ pokračovať v práci. Medzitým na palube kolujú zvesti o nehode a kliatbe číhajúcej v hlbočine pod nimi.
Z montážnych záznamov vyplýva, že k úmrtiu nedošlo náhodou. Čo ak toho muža zabil niekto z aktivistov, alebo, čo je ešte desivejšie, člen jeho vlastnej posádky? Rissi a Mason musia vypočuť viacero podozrivých osôb a zároveň si vyjasniť vlastnú strastiplnú minulosť a vzájomné puto, ktoré ich spája. Vo chvíli, keď sa už zdá, že prípad odhalia, dostávajú zlú správu: ich smerom sa ženie tropická búrka. Zostávajú sami, odrezaní od akejkoľvek pomoci – presne tam, kde ich vrah chce mať.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Crushing Depths Rok vydania: 2020 ISBN: 9788089822539 Rozmer: 135×204 mm Počet strán: 368 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách