Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Skladačka s drevenými kolíkmi - Vozidlá


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,46€
Zľava 10%
8,51€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Skladačka cestného piráta
  • Pestrofarebná ilustrácia upúta detskú pozornosť
  • Skladačka je vyrobená z dreva, čo zaručuje bezpečnosť pre dieťa i dlhú životnosť
  • Farby sú bezpečné a odolné voči ošúchaniu
  • Skladačka neobsahuje malé časti
  • Vhodná už pre deti od troch rokov
  • Žiadne ostré hrany
  • Pevná robustná doska odolná voči poškodeniu
  • Pohodlná manipulácia s obrázkami vďaka plastovým kolíkom
  • Dieťa sa zoznámi s ôsmimi dopravnými prostriedkami

Zoznámte deti s dopravnými prostriedkami a s bezpečnosťou na cestách prostredníctvom tematickej drevenej skladačky Vozidlá. Každé vozidlo má v tejto zložitej dopravnej situácii svoje vlastné miesto. Úlohou šikovných detských prstíkov je nájsť ho na robustnej drevenej podložke so zárezmi.

Drevenú skladačku Vozidlá tvorí pestrofarebná tematicky ilustrovaná podložka a osem vyrezávaných obrázkov dopravných prostriedkov (sanitka, smetiarske auto, policajné auto, kamión, kabriolet, hasičské auto, motocykel a školský autobus). Manipuláciu s obrázkami a ich správne umiestňovanie do podložky deťom uľahčujú praktické kolíky. Pod každou vkladačkou je na drevenej doske obrázok, ktorý slúži ako nápoveda pre správne vloženie dopravného prostriedku.

Riaď dopravu a uč sa

Hra je najprirodzenejší detský spôsob učenia sa, získavania nových informácií a zručností. Drevená skladačka Vozidlá predstaví deťom rôzne dopravné prostriedky z našich ciest. Tematická skladačka slúži aj ako výborný odrazový mostík pre ďalšie sprostredkovávanie informácií formou zábavnej hry a rozhovoru. Deti môžu vozidlá pomenovávať alebo si osvojovať zásady bezpečnosti na cestách.

Vkladanie drevených obrázkov do základnej dosky trénuje motorické zručnosti dieťaťa – jemnú motoriku a koordináciu oko – ruka. Skladačka púta detskú pozornosť, ktorá sa posilňuje v oblasti trvania, distribúcie i koncentrácie. Spoločné skladanie s dospelým alebo s rovesníkmi posilňuje vzťah a buduje kooperatívne správanie. Správne umiestňovanie a otáčanie obrázkov trénuje priestorovú predstavivosť a schopnosť vizuálnej analýzy - syntézy.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9150 Rozmer: 295×216 mm

Zaradené v kategóriách