Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Skladačka s drevenými kolíkmi - Domáci miláčikovia


🍎 Vypredané
9,46€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pozývame vás na čarovnú záhradu plnú smiechu, dobrej nálady a zvieracích kamarátov. Predostrie sa pred vami v podobe pestrofarebnej drevenej skladačky, ktorá zoznámi deti s najobľúbenejšími domácimi zvieratkami. Každý domáci miláčik má na záhrade svoje vlastné miesto. Úlohou šikovných detských prstíkov je nájsť ho na robustnej základnej doske.

Drevenú skladačku Domáci miláčikovia tvorí pestrofarebná tematicky ilustrovaná podložka a osem vyrezávaných obrázkov domácich zvierat (pes, mačka, kôň, korytnačka, rybička, zajac, chameleón a pes v búde). Manipuláciu s obrázkami a ich správne umiestňovanie do podložky deťom uľahčujú praktické kolíky. Pod každou vkladačkou je na drevenej doske obrázok, ktorý slúži ako nápoveda pre správne vloženie zvieratka.
Skladačka s veselými zvieratkami
  • Krásna farebná scenéria záhrady plnej zvierat upúta detskú pozornosť
  • Skladačka je vyrobená z dreva, čo zaručuje bezpečnosť pre dieťa i dlhú životnosť
  • Farby sú bezpečné a odolné voči ošúchaniu
  • Skladačka neobsahuje malé časti
  • Vhodná už pre deti od troch rokov
  • Žiadne ostré hrany
  • Pevná robustná doska odolná voči poškodeniu
  • Pohodlná manipulácia s obrázkami vďaka praktickým kolíkom
  • Dieťa sa zoznámi so siedmimi domácimi zvieratkami

Zlož si svoju zvieraciu záhradu
Hra je najprirodzenejší detský spôsob učenia sa, získavania nových informácií a zručností. Drevená skladačka Domáci miláčikovia predstaví deťom najznámejšie domáce zvieratká. Tematická skladačka slúži aj ako výborný odrazový mostík pre ďalšie sprostredkovávanie informácií formou zábavnej hry a rozhovoru. Deti môžu zvieratká pomenovávať, učiť sa, aké zvuky vydávajú, čím sa živia a akú starostlivosť potrebujú.

Vkladanie drevených obrázkov do základnej dosky trénuje motorické zručnosti dieťaťa – jemnú motoriku a koordináciu oko – ruka. Skladačka púta detskú pozornosť, ktorá sa posilňuje v oblasti trvania, distribúcie i koncentrácie. Spoločné skladanie s dospelým alebo s rovesníkmi posilňuje vzťah a buduje kooperatívne správanie. Správne umiestňovanie a otáčanie obrázkov trénuje priestorovú predstavivosť a schopnosť vizuálnej analýzy - syntézy.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9106

Zaradené v kategóriách