Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Skladačka so zvukmi - Na farme


🍎 Vypredané
20,16€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Život na farme je plný zaujímavých prekvapení. V maštali sa dojí kravička, zlatisté žitko sa sype na vlečku a vpredu na ulici práve štartuje traktor. Realistické situácie zo života na farme majú deti možnosť nielen vidieť, ale aj počuť. Krásna farebná zvuková skladačka Na farme im predstaví 8 situácií, ktoré sú bežnou súčasťou farmárskeho života. Stačí odkryť jeden z ôsmich obrázkov a scéna sa začne odohrávať priamo pred vašimi očami a ušami.

Skladačku so zvukmi Na farme tvorí farebný vyrezávaný zvukový panel a osem vkladačiek –obrázky, ktoré po odkrytí odhalia, čo sa deje v rôznych častiach krásnej farmy. Manipuláciu s obrázkami uľahčujú detským rúčkam praktické plastové kolíky určené na uchytenie. Skladačka je vhodná pre deti od dvoch rokov.
Skladačka pre malých farmárov
  • Farebná a krásne ilustrovaná skladačka upúta detskú pozornosť
  • Prírodný materiál – drevo – je zárukou bezpečnej hry
  • Skladačka neobsahuje malé časti, vďaka čomu je vhodná už pre najmenších cestovateľov
  • Použité výlučne bezpečné farby
  • Oblé hrany – dieťaťu nehrozí zranenie
  • Dieťa sa prostredníctvom obrázkov a veselej pesničky zoznámi s cestovaním autobusom
  • Jednoduchá manipulácia s obrázkami vďaka špeciálnym úchytom

Skladaj a spievaj
Hra doprevádzaná zaujímavými zvukmi je pre dieťa najobľúbenejším spôsobom zábavy, ale aj prostriedkom získavania nových vedomostí a informácií. Zvuková skladačka Kolesá autobusu predstaví deťom nielen krásny školský autobus, ale aj zvuky, ktoré pri scestovaní ním vznikajú. Takto získané informácie sa ľahšie ukladajú do pamäti, uchovávajú i vybavujú v porovnaní s poznatkami získanými memorovaním.

Samotné skladanie skladačky predstavuje spôsob rozvíjania schopností a zručností dieťaťa. Vkladanie obrázkov do podložky trénuje jemnú motoriku, vizuálno-motorickú koordináciu, ale aj predstavivosť a schopnosť plánovať a hľadať riešenia. Zvukové podnety stimulujú sluch a schopnosť auditívneho rozlišovania. Skladanie skladačky je tiež skúškou vytrvalosti a tréningom pozornosti. (Pozn.: pieseň v angl. jazyku)

Obsah: 1 drevená doska, 8 vkladacích dielov

Rozmer: 30x21,7x2,8 cm

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9031

Zaradené v kategóriách