Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kauzy 2019

Ročenka


🍎 Vypredané
3,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mená a tváre ľudí, ktorí pred verejným záujmom uprednostnili túžbu po moci a bohatstve. Fakty namiesto emócií. Odhaľte odvrátenú stranu moci a peňazí. Najzásadnejšie kauzy tohto roka, ktoré pripravil aktuálny nositeľ Novinárskej ceny, Ceny fondu investigatívnej žurnalistiky - tím Aktuality.sk.

Kto je zodpovedný za to, že Slovensko sa aj 30 rokov po páde komunizmu delí na rovných a rovnejších? Ako je možné, že totalitné maniere a papalášstvo prežili dodnes? Prečo aj po Novembri 89 rozhodujú o lukratívnych štátnych zákazkách stranícka príslušnosť a ambiciózni politici bez chrbtovej kosti?

Odpovede nájdete v historicky prvej ročenke spravodajského portálu Aktuality.sk, ktorá vychádza pri príležitosti jubilejného výročia novembrových udalostí. Spoznajte pavučinu neprehľadných vzťahov medzi politikou a oligarchiou, ktoré rozplietli dátoví žurnalisti, investigatívci a reportéri. Získajte neskreslený prehľad o ľuďoch a firmách, ktorí zarábajú na štáte. Ročenka Kauzy 2019 prináša najzásadnejšie kauzy tohto roka v súvislostiach. Nechýbajú infografiky, prehľadné chronológie, štatistiky ani finančné vyčíslenie strát.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9788089854172 Rozmer: neuvedený Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách