Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Perla z Moabu (audiokniha)

Tessa AfsharKumran (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,00€
Zľava 7%
7,44€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zvuková nahrávka vo formáte mp3 ponúka na 3CD starozákonný biblický román - Perla z Moabu. Príbeh chudobnej vdovy Rút a jej milovanej hebrejskej svokry Noemi do audio podoby načítala Ida Rapaičová.

Započúvajme sa do príbehu obľúbenej autorky Tessy Afsharovej v ktorom milujúci Boh vo svojom náručí kriesi mŕtve sny a pretvára ich na živú lásku.

Chudobná vdova Rút bez blízkych citových väzieb s rodinou, z ktorej vzišla, opúšťa svoj ľud a odchádza so svojou milovanou hebrejskou svokrou Noemi do Izraela. Pomáha jej obnoviť dom, z ktorého Noemi pred rokmi odišla spolu s manželom a dvoma synmi, o ktorých ju neskôr obrala smrť. Obe ženy sú už bez zásob a Rút, rozhodnutá ochrániť ich pred hladom, využije všetko, čo jej zostalo – mocný chrbát a odhodlané srdce – a paberkuje klasy, ktoré zostali na poli po žatve.

Ostatní jej ubližujú nevľúdnymi slovami, a tak Rút šokuje zistenie, že si ju majiteľ poľa všíma. Prihovára sa jej. Zásobuje ju i Noemi jedlom. Bóz si nahovára, že svojou vľúdnosťou spláca Rút lásku, ktorú prejavila voči jeho sesternici Noemi. No jeho srdce vie svoje.


Interpret: Mgr. Art. Ida Rapaičová
Redakčno-dramaturgická príprava, realizácia a výber hudby: Mgr. Andrea Eliášová, PhD.
Nahrávky vznikli v bratislavskom štúdiu Rádia Lumen v roku 2019.
Celkový čas audioknihy je 14 hodín rozdelených na 60 častí.

Originálny názov: Thief of Corinth Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9788089993147 Rozmer: 140×125 mm Obal: CD obal Jazyk: slovenčinaŠtýl: duchovný, historický

Zaradené v kategóriách