Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Heavy Boy Truck

Ťahač

UGEARS (2019)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
84,90€
Zľava 10%
76,41€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predstavte si – skoro ráno: hmla plížiaca sa po diaľnici vyplní vzduch ospalým chladom. Nejde o kávu, ktorá vás prebudí, ale o otočenie kľúča, ktorý posiela palivo pozdĺž žíl vášho 18-kolesového zvieraťa, čím ho robí obrovskou mocnou šelmou. Už ste niekedy zažili niečo také? Teraz máte šancu pripojiť sa na diaľku k vwľkolepej partii truckerov s modelom „Heavy Boy Truck VM-03″ od firmy Ugears.

Robustný a výkonný, nákladný automobil Ugears Heavy Boy VM-03 má motor R6 poháňaný gumovým pásovým motorom. Pri jednom navíjaní môže vozidlo prejsť približne 5 metrov. Transmisný systém implementovaný v modeli má 3 režimy: dopredu, dozadu a voľnobeh. Predné odpružené kolesá nastavujú smer. Podrobný dizajn zahŕňa všetky ikonické prvky ťahača – dve veľké trubky a dve páry zrkadiel, ako aj realistický systém háku, ktorý spája váš ťahač s prívesom. Pre pohodlnejší prístup do kabíny je pod dverami kabíny namontovaný malý rebrík. V zadnej časti vozidla nájdete lopatu a plynovú nádobu. Navyše pre unaveného vodiča môže Heavy Boy ponúknuť útulnú spánkovú stanicu s televízorom!

Dobrodružstvo na cestách a silu veľkého a rýchleho automobilu nenechajú nikto ľahostajným. Či už ste samotár alebo spoločenský a zaneprázdený, čas na ceste vyčistí vašu hlavu a naučíte sa ešte viac obľubovať čas s blízkymi. Naplňte nádrž na okraj a vydajte sa s Ugears ‚Heavy Boy VM-03, preskúmať nové trasy.

Balenie obsahuje: 541 častí.
Veľkosť modelu: 380x135x178 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie



Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 70056 Rozmer: 380×180 mm

Zaradené v kategóriách