Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sväté ženy - moje sestry

Duchovné spomienky


🍎 Vypredané
9,90€
Zľava 7%
9,21€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Provokatívna, očarujúca, poučná, moderná a absolútne nadčasová. To sú len niektoré prívlastky, ktorým sa teší kniha Sväté ženy - moje sestry, preložená do piatich jazykov a ovenčená dvoma národnými americkými cenami.

Kniha je skutočným príbehom a opisuje duchovný boj, ktorý musela Colleen Carroll Campbell bolestne podstúpiť, aby vo svojom živote vrátila Boha tam, kam patrí: na prvé miesto. Táto cesta neľahkých otázok a ešte ťažších odpovedí, trvala dlhých päťnásť rokov. Autorka čelila trpkým ranám osudu: smrteľnej chorobe svojho otca, i vlastnou neplodnosťou a keď sa v tom všetkom už strácala, našla nečakanú pomoc tam, kde by ju nikdy nehľadala: v osobách šiestich svätých žien (Terézie z Avily, Terézie z Lisieux, Faustíny Kowalskej, Edity Stein, Matky Terezy z Kalkaty a Panny Márie). Ich životy sa razantne preťali s jej životom, každá z nich jej dala cennú lekciu a ona tak v nich zakúsila nielen vzdialené nebeské orodovníčky, ale úplne konkrétne ženy, dcéry, matky. Stali sa jej sestrami, premenili ju a už nič nebolo také, ako predtým.

Kniha Sväté ženy - moje sestry si vás získa od prvých stránok a poľahky vás vtiahne do príbehu, ktorý je vyrozprávaný s odzbrojujúcou úprimnosťou. Pomôže vám nanovo objaviť poklad Katolíckej cirkvi ukrytý v úcte k svätým. Ak ste ich doteraz vnímali ako nemoderných a mimo diania, siahnite po tejto knihe. Uvidíte, ako veľmi ste sa mýlili! Pomocná ruka svätých je bližšie, než si myslíme.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: My Sisters the Saints: A Spiritual Memoir Rok vydania: 2019 ISBN: 9788082111142 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 248 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách