Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kisügyes 1.

Képességfejlesztő lapok iskolakezdőknek


🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
5,80€
Zľava 26%
4,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V maďarskom jazyku.
Zošit, ktorý vychádza v slovenskom aj maďarskom jazyku, je určený deťom predškolského veku. Hravými nápaditými úlohami rozvíja jemnú motoriku, grafomotorické zručnosti, priestorovú orientáciu a pomáha deťom preklenúť ťažkosti spojené so vstupom do školy.
Úlohy v zošite sú pripravené a zoradené tak, aby pomáhali predchádzať ťažkostiam v učení. Rodič jednoducho zistí, s akými typmi úloh má dieťa problémy a môže sa k nim opakovane vracať a viackrát ich precvičiť. Poradie úloh si však môže každý určiť podľa svojich individuálnych požiadaviek a záujmu dieťaťa.
Podporte deti v tom, aby počas práce so zošitom čo najviac rozprávali. Nech vyrozprávajú, čo robia, zdôvodnia svoje rozhodnutia, zhodnotia šikovnosť. Podajte im pomocnú ruku pri tých úlohách, ktoré ešte nevedia prečítať, alebo im nerozumejú na prvé počutie. Ak úspešne vyriešili úlohy strany, môžu vyfarbiť slniečko v dolnej časti stránky.
Spoločný čas strávený s rodičmi alebo pedagógmi pri úlohách v zošite pomôže pripraviť deti na úspešný vstup do školy.
Ilustrácie: Klára Šmídová-Horváthová.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 Odporúčaný vek: 6+ ISBN: 9788010022656 Rozmer: 210×295 mm Počet strán: 80 Väzba: brožovaná Jazyk: maďarčina

Zaradené v kategóriách