Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Exotika za cenu Šíravy

Návod ako precestovať tie najluxusnejšie destinácie za outletové ceny


🍌 Odosielame o 5 dní.
18,99€
Zľava 6%
17,89€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Doba, ked cestovanie lietadlom patrilo k obrovskemu luxusu, je uz nastastie davno prec. Dnes vdaka trikom a skusenostiam, ktore som nadobudol za posledne roky, dokazem cestovat letecky lacnejsie ako hnilym slovenskym vlakom. Pokial patrite k ludom, ktori v rocnych cykloch pocas letnej sezony mieria k slovenskemu moru do Chorvatska a ubytovanie si rezervuju v tom istom hoteli na rok dopredu, lebo je osvedceny mam pre vas novinku! Vdaka tejto knihe sa dozviete, ako si co najlacnejsie vychutnavat svoju dovolenku v tych najlepsich rezortoch po celom svete! Samozrejme, pod podmienkou, ze auto nechate doma v garazi. Letecka doprava je totiz uz cenovo dostupna kazdemu, nehovoriac o tom, ze je to ten najrychlejsi sposob presunu.
V knižke Exotika za cenu Šíravy sa s vami podelím o veľké množstvo užitočných rád ohľadne cenovo výhodného cestovania. Naučím vás, ako ušetriť na letenkách, luxusných hoteloch, VIP salónikoch, a veľa ďalšieho. Každý cestovateľ aj nováčik si určite nájde to svoje.
Do knihy, ktorú si dúfam práve chystáte kúpiť, som sa pokusil vlozit silne know-how, ktore som nazbieral za moj doterajsi zivot. Ponuknute informacie ma stali nemalo penazi, vam som ale tieto informacie posunul za cenu bryndzovych halusiek na bratislavskej Kolibe.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788097315788 Rozmer: 146×209 mm Počet strán: 150 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách