Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Zámek z Ledového království

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
54,74€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

"Užívajte si spolu so svojím batoľaťom príbehy odohrávajúce sa v snehu na motívy zámku z disneyovského Ľadového kráľovstva! Pridajte sa k Anne, Else a Olafovi so súpravou LEGO® DUPLO® l Disney 10899 Zámok z Ľadového kráľovstva a užívajte si spolu so svojím predškolákom nápaditú hru a vzácne medzníky v jeho vývoji. Popri tom, ako sa batoľatá hrajú na postavy svojich obľúbených disneyovských postavičiek z Ľadového kráľovstva, si zlepšujú jazykové schopnosti a jemnú motoriku a tiež sa rozvíja sa ich sociálne a emocionálne povedomie. Rozprávajte o Elsinom vzťahu s jej sestrou Annou. Užite si nekončiacu tvorivú zábavu so snehuliakom Olafom. Vďaka funkcii viacfarebnej svetelnej kocky, ktorá stlačením tlačidla osvetlí zámok, zažijete so svojím najmenším nekonečné potešenie pri stvárňovaní scén z disneyovského filmu Ľadové kráľovstvo. S touto ligotavou stavebnicou ľadového zámku pre batoľatá si môžete vymýšľať aj vlastné príbehy.
• Súprava obsahuje 3 LEGO® DUPLO® figúrky: Annu, Elsu a Olafa.
• Táto hračka zámku z disneyovského Ľadového kráľovstva obsahuje šmýkačku, stôl, stoličky a kuchynské vybavenie. Špeciálna svetelná kocka ovládaná tlačidlom dáva zámku viacfarebné osvetlenie.
• Pomôžte svojmu dieťaťu zvládnuť základné stavebné zručnosti a zlepšiť jemnú motoriku pri skladaní stavebných kociek a ich nekonečnom prestavovaní podľa vlastnej predstavivosti.
• Táto zostaviteľná hračka pre batoľatá je určená na podporu hrania sa na postavy a rozprávanie príbehov, ktoré deťom pomáhajú rozvíjať ich jazykové, sociálne a emocionálne zručnosti.
• Disneyovský ľadový zámok z Ľadového kráľovstva meria viac ako 28 cm na výšku, 19 cm na šírku a 16 cm do hĺbky."

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 2+ Katalógové číslo: 10899

Zaradené v kategóriách