Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žurnál - Ročník 2020 - diár

január - december 2020

The Projekt (2019)

🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
25,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Aj najkompaktnejší Žurnál sa dočkal svojho nasledovníka. Nový Ročník na rok 2020 je ešte tenší ako jeho predchodca. Má 177 strán. 10 sekcií. A jednu metódu, ktorá ťa tým celým prevedie.

Keď sa pozrieš na jeho veľkosť, hneď ti napadne, že najmenší Žurnál je pre ľudí, ktorí potrebujú plánovať tudúčka, ale miesto na poznámky im až tak netreba. Jednoducho sme zobrali všetko, čo fungovalo v polročnej verzii. A dali sme to do verzie, ktorá sa vojde do každej kabelky.

Určite vám ale napadne, v čom je Sedmička Ročníka iná. V prvom rade, má o 80 strán menej. Ako sme to dosiahli? Jednoducho. Dali sme sa ukecať a priniesli sme po prvýkrát týždenný layout na dvojstrane. Integrovali sme doň Pondeľu. A pridali všetky ostatné vychytávky, ktoré má polročný Žurnál.
Takže sa teš na Dvojdňovú výzvu, ktorá ti pomôže s plnením mesačnej mordovačky. Teda výzvy. Mordovačka bola vraj príliš depresívna. Tak sme od nej upustili. Vraj aj citáty sa vám trochu zunovali. Tak sme namiesto nich pridali praktické tipy ako vyťažiť zo Žurnálu najviac. Tiež sme pridali prázdnu stranu ku každému mesiacu. Lebo tá sa hodí vždy. A inak sme spravili tých zmien asi 30, ale viac neprezradíme. Lebo máme radi prekvapenia :)

Obsahuje sekcie: Kto som | O 10 rokov | Päťročnica | Polročnica | Rutinár | Svetobežník | Kalendárium | Mesačnica | 2-Dňová výzva | Týždenný prehľad s pondeľou

Ako vznikol The Žurnál?
Autori The Žurnálu sa roky zaoberali osobnou produktivitou. Čítali zdroje od odborníkov z oblasti osobnej produktivity a plánovania ako napr. Tim Ferriss, Leo Babauta, či Debbie Millman a ich metódy na sebe testovali. Na základe svojich skúseností zostavili diár, ktorý v sebe spája to najlepšie.

Ako to funguje?
Prvá časť Žurnálu pozostáva zo série cvičení. Žurnál na začiatku vedie používateľa k tomu, aby si uvedomil, kto je, čo ho zaujíma, aké má hodnoty. Po takejto sebareflexii prichádza séria otázok, ktoré pomôžu vytvoriť či ujasniť si osobnú víziu na nasledujúcich desať rokov. Ďalšie cvičenia potom túto víziu rozkladajú na menšie a menšie časti až po plánovanie dňa.

Výsledkom je, že má majiteľ Žurnálu pri každodennom plánovaní jasnú predstavu o tom, čo musí urobiť práve v ten deň, aby stále napredoval po správnej ceste.

Aké sú hlavné benefity Žurnálu?
● Lepšie poznanie samého seba
● Určenie si priorít
● Lepšia organizácia času
● Menej stresu
● Spokojnejší život

Žurnál je špecifický tiež svojou slovenskou lokalizáciou. Ako prvý denník pracuje výlučne s citátmi od slovenských autorov a používa tiež unikátne ľubozvučné pojmy, napríklad Pondeľa, Polročnica či mordovačka.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 978-80-972966-4 Rozmer: 110×180 mm Počet strán: 177 Väzba: špirálová Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách