Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Strategické partnerstvá ako fenomén globálnej ekonomiky

ako fenomén globálnej ekonomiky - INFOPRESS - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 228 str. - ISBN: 978-80-85402-92


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,00€

📚Prečítaná za 5,20€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cieľom diela je poskytnúť komplexný prehľad o strategických partnerstvách ako najvyužívanejšom strategickom nástroji súčasnosti, ktorý sa stal fenoménom globálnej ekonomiky a v súčasnosti ovplyvňuje odvetvové charakteristiky mnohých odvetví. Publikácia ponúka možnosť zoznámiť sa s jestvujúcimi typmi a formami aliančných a partnerských vzťahoch medzi podnikmi ziskovej i neziskovej sféry, upozorňuje na ich možnosti a riziká. Načrtáva genézu vzniku a formovania sa rôznych foriem kooperácií, snaží sa zadefinovať jednotlivé pojmy a vymedziť ich, vysvetľuje špecifiká jednotlivých typov vzťahov a poukazuje na ich súčasné využívanie v praxi ako aj participáciu poradenských firiem na príprave niektorých typov vzťahov, joint venture, akvizíciách a fúziách.
Zaradenie do vednej disciplíny: Ekonomika - strategický manažment
Cieľové skupiny: Dielo je určené vedeckej komunite, vysokoškolským a stredoškolským pedagógom, doktorandom, študentom ale najmä manažérom, ktorí strategické vzťahy plánujú, využívajú alebo o ich využívaní len uvažujú.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788085402926 Rozmer: 147×210 mm Počet strán: 228 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách