Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Harry Potter - Rytiersky autobus

LEGO (2019) • Séria Harry Potter

🍎 Vypredané
62,09€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vezmite svoju malú čarodejnicu alebo čarodejníka na jazdu, akú ešte nezažili, na palube Rytierskeho autobusu (75957) od LEGO® Harry Potter™! Keď deti zbadajú fialový trojposchodový autobus, budú vedieť, že ich čaká divoká jazda. Stavebnica má otočný bočný panel pre ľahký prístup k interiéru a odnímateľnú strechu, ktorá odkrýva vrchné poschodie. Nebude sa ti chcieť veriť, koľko možností na hranie táto magická stavebnica ponúka. Keď sa na autobus naloží Harryho truhlica, je čas držať sa pevne. Pri tom, ako vozidlo uháňa po cestách, vytáča zákruty a natriasa sa na hrboľoch, sa deťom bude páčiť, ako sa posteľ posúva hore-dole a ako sa luster hojdá na strope. Obsahuje 3 minifigúrky.

• Obsahuje 3 nové LEGO® Harry Potter™ minifigúrky na jún 2019: Harryho Pottera, Stana Shumpikea a Ernieho Pranga.
• Tento 3-poschodový LEGO® autobus obsahuje otočný bočný panel a odnímateľnú strechu, vďaka ktorým táto stavebnica ponúka maximum možností na hranie.
• Obsahuje tiež posúvateľnú posteľ a hojdajúci sa luster, ktoré sa hýbu, keď autobus vytáča zákruty a mení smer.
• Bezočivá Scvrknutá hlava a truhlica Harryho Pottera, v ktorej nájdeš prútik, list, tabuľku čokolády a fľaštičku s elixírom, dodávajú stavebnici na dramatickosti a inšpirujú k hrám podnecujúcim fantáziu.
• Rytiersky autobus meria vyše 16 cm na výšku, 16 cm na dĺžku a 6 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 8+ Katalógové číslo: 75957 Rozmer: 282×260 mm

Zaradené v kategóriách