Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Batman a útek Jokera

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
44,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Malé deti budú zbožňovať hranie sa na Batmana, ako zabraňuje superzloduchovi v úniku z väzenia vďaka stavebnici so superhrdinami 76138 Batman a útek Jokera od LEGO® DC Batman. Táto súprava, špeciálne navrhnutá tak, aby bola zábavná a jednoduchá pre predškolákov od 4 rokov, obsahuje model Batmanovej helikoptéry so špeciálnym podvozkom z kociek pre začiatočníkov. Vďaka tomu môžu aj malí stavitelia, ktorí stavajú po prvý raz, samostatne stavať modely, na ktoré budú môcť byť pyšní. Táto stavebnica je aj ideálnym narodeninovým darčekom. Obsahuje aj model Ústava Arkham Asylum s množstvom detailov, ktoré podnecujú hru, ako 2 väzenské cely so stenami, ktoré sa dajú zboriť, keď sa na nich pripevní reťaz a hák z Harley Quinninej motorky. Obsahuje 4 LEGO minifigúrky so zbraňami a jednoduchým návodom na stavanie a hranie. V aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety sú pre túto stavebnicu s Batmanom k dispozícii návody Instructions PLUS. Jednoduchý a intuitívny návod na stavanie umožňuje deťom približovať, otáčať a vizualizovať výtvory použitím špeciálneho režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.

• Stavebnice LEGO® pre deti od 4 rokov sú špeciálne navrhnuté tak, aby boli zábavné a jednoduché pre deti už od predškolského veku, a pomáhajú im rozvíjať istotu vďaka jednoduchým stavebným krokom pre dokonalý úvod do stavania LEGO modelov.
• Táto stavebnica so superhrdinami obsahuje 4 minifigúrky: Batmana, Harley Quinn, Jokera a väzenského dozorcu.
• Arkham Asylum obsahuje otváraciu závoru, vstupné dvere s odnímateľným zámkom na priečnom brvne, pozorovaciu vežu so sedadlom pre minifigúrku, 2 krídla väznice, každé s otváracou väzenskou celou pre minifigúrku, otočný zostaviteľný svetlomet, prvok televíznej obrazovky s obrázkom Jokera, zostaviteľný ovládací panel s odnímateľný prvkom pút a tiež 3 predmety, ktoré majú Batmanovi zloduchovia: zostaviteľnú Scarecrowovu nádobu na plyn vyvolávajúci strach či zbraň vystreľujúcu lúče Mr. Freezea a tiež prvok Tučniakovho klobúka.
• Batmanova helikoptéra obsahuje špeciálny podvozok z kociek pre začiatočníkov, otvárací kokpit pre minifigúrku a otočné rotory.
• Harley Quinnina motorka obsahuje priestor pre minifigúrku a tiež reťaz a hák na ťahanie mobilného katapultu alebo zborenie stien väzenskej cely.
• Mobilný katapult má 2 odpaľovače a tiež 3 zostaviteľné bomby.
• Táto stavebnica s Batmanom obsahuje Batmanov Batarang, prvok megafónu a tiež Harley Quinninu baseballovú palicu.
• Minifigúrky Harley Quinn a Jokera vo väzenskom úbore sú novinkami na jún 2019.
• Vďaka stavebniciam LEGO® pre deti od 4 rokov dieťa spoznáva hromadu obľúbených filmov, televíznych postavičiek a hrdinov na každý deň. Tieto stavebnice sú zároveň ideálnym darčekom pre predškolákov, ktorí majú radi superhrdinov.
• Stavebnice LEGO® pre deti od 4 rokov boli predtým známe ako LEGO Juniors. Pre kreatívnejšiu hru sa môžu skladať spoločne so všetkými originálnymi LEGO súpravami a kockami.
• Pomocou aplikácie LEGO® Life získaš prístup k intuitívnym návodom na stavanie Instructions PLUS. Pomôžu so stavaním aj mladším staviteľom, a to vďaka jednoduchému približovaniu, otáčaniu a špeciálnemu režimu, ktorý dokáže vizualizovať výtvor v procese stavania.
• Arkham Asylum meria vyše 21 cm na výšku, 23 cm na šírku a 10 cm do hĺbky.
• Model Batmanovej helikoptéry meria vyše 9 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 4 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 7+ Katalógové číslo: 76138

Zaradené v kategóriách