Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Martu Hlavajová: Girl power

Ilustrované puzzle

Martu HlavajováPucle (2019)

🍎 Vypredané
25,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Poskladajte si ilustrované PUZZLE s motívom od slovenskej ilustrátorky Martu Hlavajovej! Pucle sú bystro - krásna skladačka, ktorá prináša hravý pohľad na umenie a cibrí myseľ. Skladanie pôsobí terapeuticky a je aktívnym relaxom pre mozog.
"Poskladajte si ilustrované PUZZLE s motívom od slovenskej ilustrátorky Martu Hlavajovej! Pucle sú bystro - krásna skladačka, ktorá prináša hravý pohľad na umenie a cibrí myseľ. Skladanie pôsobí terapeuticky a je aktívnym relaxom pre mozog.

O autorke ilustrácie: Martu Hlavajová (1988) vyštudovala Univerzitu Mateja Bela v Banskej Bystrici odbor výtvarná edukácia. Po škole sa realizovala v Žilinskej Stanici-Záriečie. V súčasnosti žije a pracuje v Prahe. Je lektorka výtvarných dielni a vo svojom voľnom čase sa venuje ilustrácii. Jej ilustrácie môžete predovšetkým poznať zo spolupráce z feministického newslettera Kurník. Na Pucle pre nás Martu vytvorila ilustráciu Girl Power. “Kresba pre Pucle vznikla počas letných dní a tak sa do nej dostalo prirodzene všetko, čo mám rada, a čo mám s letom spojené. Kurník ovplyvňuje moju tvorbu a keďže som s tým stotožnená, dostáva sa to prirodzene aj do mojich voľných ilustrácii. Girl power nesie jemný odkaz slobody v myslení.”

Objavte s nami túto krásnu skladačku a puzzle už pre vás nikdy nebudú to, čo bývali - odteraz to budú len a len Pucle.

V balení: Puzzle v bavlnenom vrecúšku, príručka bystrých skladačov
Rozmery tubusu: 10x10x15 cm
Rozmery hracej plochy: 47x33 cm
Počet dielikov: 500
Rozmer jedného dielika: 2 x 2 cm
Hmotnosť celého výrobku: 300g
Vekové odporúčanie: 8+
Jazyk návodu: slovenský, anglický

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 8+ Rozmer: 105×150 mm Dielikov: 500

Zaradené v kategóriách