Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dr. Dolittle 3

Dr. Dolittle 3 (2006) - r. Rich Thorne - h. Kyla Pratt, Kristen Wilson, Walker Howard


🍎 Vypredané
8,49€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Maya Dolittle (Kyla Pratt) chce byť celkom normálne dievča, no je tu jeden malý problém: zdedila totiž otcovu nezvyčajnú schopnosť rozumieť zvieratám. Jej schopnosti sú však často dôvodom sporu s rodičmi a, navyše, štve tým svojich priateľov.

Na letnom rančerskom tábore preto Maya nechce nijako vyčnievať z davu a skúša svoj jedinečný talent skryť. Keď sa však jej priatelia dostanú do problémov, prichádza so záchranou, akej je schopná jedine rodina Dolittleovcov - na pomoc povoláva zábavné a odvážne hovoriace zvieratká.

Tretie pokračovanie slávnej a úspešnej filmovej série s doktorom Dolittleom pobaví celú rodinu viac ako tlupa opíc - a to ešte nehovoriac o následnom nevyhnutnom upratovaní!

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Kyla Pratt, Kristen Wilson, Walker Howard, John Amos, Luciana Carro, Tommy Snider, Calum Worthy, Ryan McDonell, Chenier Hundal, Tara Wilson, John Novak, Chelan Simmons, Ecstasia Sanders, James Kirk

Originálny názov: Dr. Dolittle 3 Rok vydania: 2006 Katalógové číslo: D000481 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 90 Obal: DVD obal Titulky: české Jazyk: angličtina, čeština

Zaradené v kategóriách