Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Super Heroes - Spider-manov pavúkolez

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
49,55€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Spoj sa so Spider-Manom a Spider-Manom 2099 a prenasledujte spolu zlodejov diamantov, Sandmana a Vulture, pomocou stavebnice 76114 Spider-Man a jeho Pavúkolez od LEGO Marvel Spider-Man. Pavúkolez sa pohybuje ako ozajstný pavúk, obsahuje 2 vystreľovače a strieľač na robo pavúky a pavučinové dieliky. Táto superhrdinská stavebnica obsahuje 4 LEGO minifigúrky so zbraňami, Sandmanov zostaviteľný piesočný podstavec s diamantmi vo vnútri a Vulturove zostaviteľné krídla. Obsahuje aj 9 rôznych pavúčích dielikov na prispôsobenie stavania, minifigúrok a zbraní pre tvorivé hranie.

• Obsahuje 4 minifigúrky, ktoré sú novinkami pre december 2018: Spider-Man, Spider-Man 2099, Vulture a Sandman.
• Spider-Manov Pavúkolez obsahuje kokpit pre minifigúrku, 8 nôh aktivovaných pohybom modelu, 2 vystreľovače a strieľač na robo pavúky a pavučinové dieliky.
• Zahŕňa aj Sandmanov zostaviteľný piesočný podstavec s 3 ukradnutými diamantmi vo vnútri, priesvitnú kupolu na vystavenie s diamantom vo vnútri a Vulturove zostaviteľné krídla.
• Táto LEGO stavebnica pre deti obsahuje 9 rôznych pavučinových dielikov na prispôsobenie stavania, minifigúrok a zbraní, ktoré sú novinkou pre december 2018.
• Zbrane zahŕňajú Vulturov vystreľovač a Sandmanovo zostaviteľné piesočné kladivo.
• Spider-Manov mechanický Pavúkolez meria vyše 8 cm na výšku, 22 cm na dĺžku a 15 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 8+ Katalógové číslo: 76114

Zaradené v kategóriách