Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Ninjago 70668 Jayov búrkový letún

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
39,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zapoj sa do súboja na strane nindža bojovníčky Nyi v bitke proti Hadím bojovníkom a získaj späť Jayove Nunčaky bleskov pomocou Jayovho búrkového letúna 70668 od LEGO NINJAGO Legacy. Táto zostaviteľná nindža stavebnica obsahuje otvárací kokpit pre minifigúrku, pružinové vystreľovače, rozprestierateľné krídla a meče. Táto akčná nindža hračka obsahuje zberateľskú Zlatú zbraň – Nunčaky bleskov – so zostaviteľným hadím stojanom, ako aj 4 minifigúrky so zbraňami, aby si si mohol zinscenovať alebo pretvoriť klasické akčné scény z TV seriálu NINJAGO Majstri Spinjitzu.

• Súčasťou stavebnice sú 4 minifigúrky od LEGO NINJAGO: Jay, Nya, Pythor a Lasha.
• Jayov búrkový letún obsahuje otvárací kokpit pre minifigúrku s úložným priestorom, 2 odpružené vystreľovače, rozkladacie krídla a vyskakovacie pozlátené meče.
• Táto hračka od LEGO NINJAGO obsahuje aj Jayovu Zlatú zbraň – Nunčaky bleskov – so zostaviteľným Hadím stojanom.
• Zbrane od LEGO NINJAGO zahŕňajú Nyinu kopiju, Pythorove Hadie žezlo a Lashovu krátku Hadiu dýku.
• Nájdi ešte viac zberateľských Zlatých zbraní v stavebniciach 70667 Kaiova ozbrojená motorka a Zanov snežný skúter, 70669 Coleov raziaci vrták a 70670 Chrám Spinjitzu od LEGO NINJAGO.
• Súpravy od LEGO NINJAGO Legacy obsahujú nové verzie populárnych nindža hračiek pre deti z minulých období, aby si si mohol zinscenovať alebo pretvoriť ikonické konflikty z TV seriálu NINJAGO Majstri Spinjitzu.
• Jayov akčný búrkový letún meria vyše 8 cm na výšku, 28 cm na dĺžku a 30 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 70668

Zaradené v kategóriách