Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO Creator - Oranžové pretekárske auto

LEGO (2019)

🍎 Vypredané
22,07€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Žeň sa opreteky až k cieľovej páske so stavebnicou 31089 Oranžové pretekárske auto od LEGO Creator 3 v 1. Toto štýlové autíčko je navrhnuté na základe reálneho vozidla zo sveta motoristického športu a vyznačuje sa aerodynamickou karosériou s veľkými nasávacími hrdlami. Obdivovať môžeš aj jeho jasnooranžovo-bielo-tmavomodrú farebnú kombináciu. Ďalšie charakterické znaky zahŕňajú zaoblené tónované čelné sklo, tónované svetlomety, viditeľný vzadu namontovaný motor, veľký zadný spoiler a záberové pneumatiky. Nadvihni strechu, aby si sa mohol(-a) dostať do kokpitu alebo si poobzeraj dizajn s priečnymi nápravami navrhnutý s minimálnym trením. So stavebnicami LEGO Creator 3 v 1 získate 3 rôzne variácie na zostavenie a hranie sa. Zostav si oranžové pretekárske auto a potom ho prestav na klasické pretekárske auto s otvorenou strechou alebo rýchlostný čln a teš sa z ešte väčšej dávky akcie a dobrodružstva.

• Vychutnaj si 3 staviteľské alternatívy s touto stavebnicou LEGO Creator 3 v 1. Zostav si oranžové pretekárske auto a potom ho prestav na klasické pretekárske auto s otvorenou strechou, v ktorom sa za kolesami ukrýva potenciál obrovskej rýchlosti v športovom závode, alebo na výkonný rýchlostný LEGO čln.
• Oranžové pretekárske auto sa vyznačuje aerodynamickou karosériou s veľkými nasávacími hrdlami, zaobleným tónovaným čelným sklom, prístupným kokpitom, viditeľným vzadu namontovaným motorom, veľkým zadným spoilerom a záberovými pneumatikami.
• Čo hovoríš na krikľavooranžovo-bielo-tmavomodrú farebnú kombináciu oranžového pretekárskeho auta?
• Nadvihni strechu, aby si sa dostal(-a) do kokpitu pretekárskeho auta.
• Nechaj auto poriadne škrípať pri jazde samými zatáčkami pri vysokej rýchlosti a vyhraj preteky!
• Do kokpitu sa vojde minifigúrka s pretekárskou prilbou (nie je súčasťou).
• Oranžové pretekárske auto meria viac ako 5 cm na výšku, 16 cm na dĺžku a 7 cm na šírku.
• Klasické pretekárske auto meria viac ako 4 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 7 cm na šírku.
• Rýchlostný čln meria viac ako 4 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 7 cm na šírku.

Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 7+ Katalógové číslo: 31089

Zaradené v kategóriách