🍂Jesenné knižné zľavy OK, TO BER!

CD album Presley Elvis: Christmas Gift (3CD)

Presley Elvis: Christmas Gift (3CD)

EMI Music (2009)

🍎 Vypredané

Rok vydání: 2008

1. Santa Claus Is Back In Town
2. White Christmas
3. Here Comes Santa Claus (right Down Santa
4. I'll Be Home For Christmas
5. Blue Christmas
6. Santa Bring My Baby Back (to Me)
7. O Little Town Of Bethlehem
8. Silent Night
9. (there'll Be) Peace In The Valley (for M
10. I Believe
11. Take My Hand, Precious Lord
12. It Is No Secret (what God Can Do)

1. Love Me Tender
2. Blue Moon
3. Loving You
4. Love Me
5. Young And Beautiful
6. Any Way You Want Me (that's How I Will B
7. Have I Told You Lately That I Love You
8. I Want You, I Need You, I Love You
9. I Love You Because
10. Anyplace Is Paradise
11. Playing For Keeps
12. I Forgot To Remember To Forget
13. That's When Your Heartaches Begin
14. I'm Counting On You
15. I Was The One
16. Is It So Strange
17. True Love

1. Jailhouse Rock
2. All Shook Up
3. (let Me Be Your) Teddy Bear
4. Got A Lot O' Livin' To Do!
5. Hound Dog
6. Heartbreak Hotel
7. Tutti Frutti
8. Don't Be Cruel
9. Blue Suede Shoes
10. My Baby Left Me
11. Ready Teddy
12. Treat Me Nice
13. Mean Woman Blues
14. Party
15. (you're So Square) Baby I Don't Care
16. Money Honey
17. Good Rockin' Tonight

Rok vydania: 2009 Rozmer: neuvedený Obal: CD obal