Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

The Settlers 6: Vzestup říše

(2007)

🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Na celý svet bude krásny a nerušený výhľad, pretože všetky činnosti postavičiek budú roztomilo a realisticky animované. Každý osadník bude mať svoje vlastné každodenné návyky. Hráč bude mať vždy prehľad o rozličných návykoch svojich poddaných a vždy bude vedieť, čo ktorý jednotlivec práve robí. Vďaka tomu každého osadníka hráč využije na maximum a bude tak môcť vybudovať prosperujúcu ekonomiku, starať sa o potreby svojich osadníkov a chrániť svoju ríšu pred vnútorným nebezpečenstvom. Pokiaľ sa hráčovi podarí hranice svojej ríše rozšíriť, môže ašpirovať aj nato, aby sa stal legendárnym kráľom či kráľovnou. Najobľúbenejšie vlastnosti predchádzajúcich dielov hry zostali zachované a obohatí ich veľa splnených prianí fanúšikov série. Vo výsledku tak hráč zažije tu pravú osadnícku atmosféru. Stredoveký svet bude vykreslený do neuveriteľných detailov.

Vlastnosti:

  • Jedinečná atmosféra osadníkov v živom stredovekom svete!
  • Hlavným cieľom hry je vytvoriť veľké živé stredoveké mestá.
  • Osadníci sa vzájomne celkom prirodzene ovplyvňujú a každý má svoje vlastné túžby a potreby.
  • Po prvýkrát v sérii sa objavujú aj ženy osadníčky: Muži a ženy sa do seba budú zamilovávať a uzatvárať svadby.
  • V živom a do detailu prekreslenom svete rastie fauna aj flóra.
  • Hektický život osadníkov bude zachytený pomocou nádherných animácií, vďaka nim budete vždy presne vedieť, čo sa práve odohráva.
  • Svet je rozdelený do 4 podnebných pásiem, v ktorých sa budú striedať ročné obdobia aj počasie, to všetko ovplyvni ďalší rozmach a ťažbu surovín.

Rok vydania: 2007 Rozmer: neuvedený