Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Poradca stavebníka pri výstavbe rodinného domu II


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,76€

📚Prečítaná za 5,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Stavba rodinného domu vždy predstavuje organizačne mimoriadne zložitý a finančne nákladný projekt. Pritom stavebníkom je často investor, ktorému chýbajú hlbšie informácie o jednotlivých oblastiach stavebníctva. Významnou súčasťou prípravy a realizácie výstavby rodinného domu je aj stanovenie a kontrola nákladov na výstavbu.

Obsahom publikácie je spracovanie návodov a postupov pri stanovení a kontrole nákladov na výstavbu rodinného domu pre individuálnych stavebnbíkov tak, aby aj v oblasti stavebníctva menej informovaní investori sa vedeli zorientovať v danej problematike a vedeli si vyhodnotiť správnosť spracovania ponukových cien stavebných prác, kompetentnejšie vystupovať pri rokovaní s projektantom a dodávateľom a následne náklady na výstavbu aj účinne sledovať a kontrolovať. To im súčasne umožní posúdiť výšku investovaných prostriedkov a prispeje k účelnejšiemu nakladaniu s nimi.

Publikácia je súčasne návodom, ako s cenami a nákladmi v praxi pracovať, aby výsledkom procesu výstavby bola kvalitná a nepredražená stavba. Výpočet nákladov a kontrola ich čerpania pri výstavbe rodinného domu pomocou výpočtovej techniky sa nachádza na priloženom CD nosiči a skladá sa z dvoch častí: výpočet rozpočtu a čerpanie nákladov.

Recenzie a kritiky

Príloha: CD ISBN: 8089228096 Rozmer: 210×295 mm Počet strán: 148 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách