Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dejiny filozofie

Učebnica schválená Ministerstvom školstva a vedy SR pre 4. ročník gymnázií, stredných škôl a štvorročných študijných odborov...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
4,65€

📚Prečítaná za 3,02€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica schválená Ministerstvom školstva a vedy SR pre 4. ročník gymnázií, stredných škôl a štvorročných študijných odborov stredných odborných učilíšť. Obsahuje kapitoly: Dejiny filozofie ako úvod do filozofie, Antická filozofia, Stredoveká filozofia, Novoveká filozofia ktoré sú rozdelené do kapitol.

Výborná pomôcka pre stredoškolákov pripravujúcim sa na vysokoškolské štúdium filozofického zamerania. Zaoberá sa dejinami filozofie od najstarších čias po súčasnosť. Je súčasťou stredoškolských učebníc z predmetu náuka o spoločnosti alebo občianska náuka. Učebnica Dejiny filozofie objasňuje termín filozofia, oboznamuje nás s vývinom filozofie a so súčasným stavom jej rozpracovania. Porovnáva filozofiu s mýtom a filozofické myslenie s mýtickým myslením. Je rozčlenená na niekoľko kapitol: Úvod do filozofie, Antická filozofia (raná grécka, klasická grécka a poklasická grécka filozofia), Stredoveká filozofia (Patristika, Scholastika), Novoveká filozofia (renesančná, klasická novoveká, poklasická filozofia 19. stor. a moderná filozofia).

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2008 ISBN: 8010013919 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 144 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách