Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mesto kostí

Nástroje smrteľníkov 1

Cassandra ClareSlovart (2019) • Edícia Tieňolovecká sága • Séria Nástroje smrteľníkov • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,95€
Zľava 23%
11,50€

📚Prečítaná za 8,22€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tento titul nájdete v našej ponuke opäť aj v kolekcii za zaujímavú cenu.

Pätnásťročná Clary Frayová sa v nočnom klube stane svedkom vraždy – vraždy, ktorú spáchali traja tínedžeri so zvláštnymi tetovaniami na tele a s prapodivnými zbraňami. Stačí len okamih a všetky telá jej zrazu zmiznú pred očami. Potom je naozaj ťažké zavolať policajtov, aby vyšetrili vraždu neviditeľnej obete neviditeľnými tínedžermi.

Tak sa Clary prvýkrát stretla s Jaceom, Tieňolovcom, ktorý zbavuje náš svet démonov. Clary je vtiahnutá do Jaceovho sveta, jej mama zmizne a ju napadne démon. Ale prečo majú démoni záujem o Clary a jej mamu? A prečo Clary ako jediná vidí Tieňolovcov a svet démonov?
Koho môže kniha zaujať: Všetkých milovníkov tínedžerskej literatúry alebo fantasy literatúry. Ak sa vám páčila séria Divergencia, alebo séria Trón zo skla, zamilujete si aj Tieňoloveckú ságu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Mortal Instruments: City of Bones Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 14+ ISBN: 9788055639253 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 448 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách