Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

49 hrdiniek slovenského biznisu (e-kniha)

Ako premeniť svoj dievčenský sen na vlastnú firmu


🌴 Okamžite na stiahnutie
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha opisuje 49 unikátnych príbehov žien, ktoré podnikajú na Slovensku a dokazujú, že aj v našich podmienkach je možné vybudovať úspešnú firmu. Uverili svojmu snu a nebáli sa kráčať za ním, aj keď na tejto ceste neraz stáli osamotené alebo bez peňazí. Predstavíme vám podnikateľky, ktoré rozbiehali firmy v 90. rokoch, ale aj mladé profesionálky, ktoré začali len nedávno.
Príbehy sú pestré nielen v rámci oblasti podnikania či veku, ale aj vo vzťahu k situácii, kedy jednotlivé ženy začali podnikať. Niektoré už počas vysokej školy, iné ako mamy na materskej, mnohé vybudovali svoj biznis na zelenej lúke, s partnerom alebo bez podpory rodiny, prípadne pokračujú ako nástupníčky v rodinnej firme.
Ak sa ešte len s myšlienkou podnikať pohrávate, nájdete v nej inšpiráciu prečo podnikať a kde začať. Dámy, ktoré už podnikajú, ocenia skvelé rady a návody, akým spôsobom svoje podnikanie zlepšiť a akým chybám sa pri budovaní firmy vyhnúť.

Inšpirujte sa ženami, ktoré stoja za značkami ako Pelikan.sk, Sashe.sk, Ostrožovič, Berlitz, YoGO, Chutné kytice, Bridge, či slovenskou pobočkou značky CURAPROX.

Rok vydania: 2018 Počet strán: 424 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách