Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Smradi: Epizóda 1-3 (kolekcia)

Aaron BlabeyAlbatros SK (2019) • Edícia Kolekcie • Séria Smradi

🍎 Vypredané
23,97€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia Smradov je tu!

Smradi: Epizóda 1: Pán Vlk. Pán Žralok. Pán Had. Pán Piraňa. Všetci vedia, že sú to Smradi. Sú desiví, nebezpeční a… jedným slovom zlí. No oni sa chcú stať hrdinami a dokážu ti to dobrými skutkami… či už o ne stojíš, alebo aj nie. Vychutnaj si najzábavnejšiu, najchaotickejšiu a najbombovejšiu knihu, aká sa ti kedy dostala do rúk – prichádzajú Smradi.

Smradi: Epizóda 2: 10 000 sliepok uväznených na špičkovej farme! Kto by ich mohol zachrániť? Čo tak vlk, žralok, piraňa a had... známy tiež ako Hltač sliepok? Mohlo by na tom byť niečo zlé?! Priprav sa na výbuchy smiechu, lebo najhoršia banda dobrákov v okolí je na ceste za ešte šialenejším dobrodružstvom!Prišiel čas na druhú epizódu Smradov.

Smradi: Epizóda 3: Smradi budú mať naozaj naprd deň! Pán Vlk a jeho zlí, naozaj zlí kamoši si začali s nesprávnym morským prasaťom. Toto zlomyseľné huňaté klbko si praje iba pomstu. Prežijú to? Stanú sa z nich hrdinovia? A prestanú už konečne žrať jeden druhého?


Originálny názov: The Bad Guys Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 7+ Rozmer: 150×190 mm Počet strán: 144+144+144 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: humorný

Zaradené v kategóriách